Timsah‘ta Avrupa İçin Transfer Harekatı Başladı

Avrupa kupalarına katılmasına kesin gözüyle bakılan ve yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen Bursaspor‘un transfer listesine giren futbolcular ligin bitimine kısa bir süre kala gün yüzüne çıkmaya başladı.

Spor Toto Süper Ligi‘nde geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor, 27. haftada deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile berabere kalarak 3. sıradaki yerini korumayı başardı. Yeşil-beyazlı takımın teknik heyeti ise gündemindeki futbolcuları tek tek izlemeye başladı. Yeni sezon kadrosunu daha güçlü hale getirmek isteyen ve Avrupa kupalarında kalıcı hale gelmek isteyen yeşil-beyazlı takım, listesine Sebastian Larsson‘un ardından, Belçikalı orta saha oyuncusu Kevin De Bruyne‘u da aldı.

"22 MAÇTA 4 GOL"

Belçika Ligi‘nin ikincisi Genk takımında sol kanat olarak görev yapan 20 yaşındaki ve 1.80 metre boyundaki Bruyne‘ı yardımcı antrenörler Birol Berkem ile Ersel Uzgur‘un izlediği iddia edildi. Bu sezon 22 maçta forma giyen genç futbolcu 4 gol kaydetti.

"LARSSON TÜRKİYE HAKKINDA BİLGİ TOPLUYOR"

Bursaspor‘da teknik heyetin gündemine gelen bir başka futbolcu ise İngiltere‘de Birmingham City forması giyen 26 yaşındaki İsveçli Sebastian Larsson olduğu ileri sürüldü. 3 sezon Arsenal forması giyen futbolcunun, Türkiye hakkında bilgi topladığı iddia edildi. İsveç gazeteleri ise Sebastian Larsson ile Bursaspor, Trabzonspor ve Beşiktaş‘ın da ilgilendiğini yazdı. İngiliz ekibiyle sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 26 yaşındaki oyuncu, ön libero ve orta sahanın sağında görev yapıyor. Larsson, Birmingham

City formasıyla 148 maçta 15 gol attı.

Kaynak: İHA