Galatasaray taraftarından protesto

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 3-0 Galatasaray, Antalya'dan protestolar eşliğinde ayrıldı.

Maçın ardından Antalya Havalimanı'na gelen Galatasaray kafilesini burada bir grup taraftar protestolarla karşıladı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı havalimanında taraftarlar futbolcuları, "Taçsız kralın emanetine sahip çıkın" ve "Bu forma kimseye nasip olmaz" gibi sloganlarla protesto etti.
Takım otobüsünden ilk olarak takımın başına yeni gelen ve ilk maçında yenilgiyle tanışan teknik direktör Bülent Ünder indi. Ünder, oyuncularının otobüsten inmesini bir süre bekledi. Bir taraftar Galatasaray Sportif Direktörü Cüney Tanman'a çiçek verdi. Maçta sakatlanan Hakan Balta koltuk değnekleriyle havalimanına giriş yaptı. Havalimanının giden yolcu kapısında bir gurbetçi taraf, yıldız futbolcu Arda Turan'a "Gurbetçi vatandaşlar olarak seninle gurur duyuyoruz. Seni yok etmeye çalışanlara aldırma" diyerek destek verdi.
Sarı-kırmızılı kafile daha sonra özel uçakla İstanbul'a hareket etti.

ATATÜRK HAVALİMANI'NA GELEN BİR GRUP TARAFTAR, YÖNETİCİLERİ VE FUTBOLCULARI PROTESTO ETTİ
Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 3-0 Galatasaray, Antalya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda protestolarla karşılandı.
Galatasaray İstanbul'a inmeden önce, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Atatürk Havalima'nda yoğun güvenlik önlemleri alındı. 4 tane Çevik Kuvvet aracı havalimanında hazır beklerken, buna çok sayıda özel güvenlik görevlisi de eklendi. Güvenlik önlemleri kapsamında 200 polisin görevlendirildiği öğrenildi.
Galatasaray takımı otobüsle havaalanından ayrılırken bir grup taraftarın protestosuyla karşılaştı. Son günlerde eleştirilerin hedefinde olan kaptan Arda Turan protestolar eşliğinde takım otobüsüne binen ilk isim oldu. Arda'nın ardından Başkan Adnan Polat, diğer futbolcular ve yöneticiler küfürlü protestolar eşliğinde otobüse bindi. Polis ekipleri futbolcularla taraftarların karşı karşıya gelmemesi için adeta etten duvar ördü.

Kaynak: İHA