Fenerbahçe, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Sopr Toto Süper Lig‘in 28. haftasında, deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Dün oynanan Bursaspor maçında görev alan oyuncular, rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise düz koşunun ardından dar alanda top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdükleri antrenmanı, 4 minyatür kaleli maçla noktaladı.

Sakatlıkları süren oyuncular Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular tesislerde, kendilerine uygulanan özel program çerçevesinde çalışma ve tedavilerini sürdürdü. A2 Ligi‘nde bugün deplasmanda Bursaspor A2 Takımı ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe A2 Takımın kadrosunda bulunan oyuncular Okan Alkan, Hasan Erbey, Berk Elitez ve Ertuğrul Taşkıran da antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivertli takım, 5 Nisan Salı günü (yarın) Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. Saat 18.00‘de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.

Kaynak: İHA