Eskişehirspor’Da Tüm Gözler Fenerbahçe Maçına Çevrildi

Hafta sonu evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak Eskişehirspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Hafta sonu evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak Eskişehirspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Avrupa hedeflerine ulaşmak için her maç gibi bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istediklerini belirten Teknik Direktör Bülent Uygun taraftarla seslenerek, “Bu hafta kırmızı-siyah formalarını giyerek takımlarını sonuna kadar desteklesinler. Biz de sahada formamızı giyerek, 3 puan için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Hafta sonu ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile evinde karşılaşacak Eskişehirspor’da tek hedef 3 puan. Bir günlük iznin ardından bugün tesislerde Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayan takımda teknik heyet ve oyuncular iddialı. Bundan sonra oynayacakları tüm maçlarda 3 puanı hedeflediklerini belirten Teknik Direktör Bülent Uygun, “Hedefimiz Avrupa. Bu yolda bütün maçlarda 3 puanla ayrılabiliriz. Elimizde bu. İnşallah elimizdeki bu fırsatı değerlendiririz” dedi.

Ankaragücü maçında iki defa öne geçmelerine rağmen sahadan 2 puanla ayrıldıklarını hatırlatan Uygun, “Rakiplerimizin kaybettiği haftada 3 puan alarak, yukarıdaki rakiplerle puan farkı kapatıp, aşağıdakilerle açmak için önemli bir haftaydı” diye konuştu. Kazanamamalarına rağmen aldıkları 1 puanın da kendileri için iyi olduğunun altını çizen genç teknik adam, bu hafta karşılaşacakları Fenerbahçe maçına da değindi.

“Fenerbahçe maçı tabi zor. Şampiyonluk yolunda Trabzonspor ile baş başa mücadele veriyorlar” diyen Uygun, kendilerinin de bir Avrupa hedefi olduğunu ve bu hedef doğrultusunda maçlara çıktıklarını kaydetti. Taraftarlara seslenen başarılı teknik adam, “Taraftarımızdan şunu istiyorum, bu maçta kırmızı-siyah formalarını giysinler. Biz de o maçta formalarımızı giyeceğiz. Onlar tribünde takımlarını sonuna kadar desteklesinler. Biz de sahada tüm istek, arzu ve coşkumuzu sahaya yansıtarak, inşallah 3 puan alan taraf olacağız” dedi.

Hafta sonu karşılaşacakları Fenerbahçe, eli boş uğurlayacaklarını söyleyen takımın siyahi oyuncusu Pele, sorulan bir soru üzerine şut atmayı çok sevdiğini ve bunun için idmanlarda özel olarak şut çalıştığını belirtti.

Ankaragücü maçında 3 puanı hak eden tarafın kendileri olduğunu söyleyen takımın yıldız oyuncularından Erkan Zengin, Fenerbahçe maçı hakkında iddialı konuştu. Erkan, “Fenerbahçe’yi yenerek, tekrar 3 puan almak istiyoruz” diye konuştu.

Evlerinde ardı ardına Fenerbahçe ve Trabzonspor’la içerde oynayacaklarını söyleyen kaptan Sezgin ise “Seyircimizin desteğiyle kazanabileceğimizi düşünüyorum. Bu hafta Fenerbahçe’yi yenerek, önümüzdeki engelleri teker teker aşacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bülent Uygun geldikten sonra iç sahada hiç kaybetmediklerini hatırlatan takımın genç yıldızı Alper ise, Fenerbahçe’nin bu hafta kaybettiği 2 puanla, şampiyonluk yolunda büyük yara aldığını belirtti. Bu nedenle Fenerbahçe’nin kendi maçlarında saldıracağını söyleyen genç milli oyuncu, “Bu maçta da taraftarlarımızın desteğiyle 3 puan alacağız” şeklinde konuştu.

Bu arada Teknik Direktör Bülent Uygun, idmana Baron isimli Sivas Kangal cinsi köpeğini de getirdi. İdmanda köpeğiyle bol bol zaman geçiren ve birbirinden güzel pozlar veren Uygun, bir ara tesis içerisindeki kümeste bulunan güvercinlerle de ilgilendi.