Ünder: Gol yeme sendromunu çözemediğimiz için derbiyi kaybettik

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, derbi maçta gol yeme sendromunu çözemediklerini ve bu nedenle oyunu çeviremediklerini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, derbi maçta gol yeme sendromunu çözemediklerini ve bu nedenle oyunu çeviremediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Beşiktaş derbisini 2-0 kaybettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Ünder, derbi maça iyi başladıklarını kaydederek, "Pozisyon açısından sahada üstün olan bizdik. Sahanın kaygan olmasından dolayı iki takım oyuncuları ayakta durmakta zorlandı ve çok pas hatası yaptı. İkinci yarı Beşiktaş‘ın yüklenmesiyle biraz geri çekilir gibi olduk. Arka arkaya gelen basit hatalar olunca Beşiktaş üstünlüğü ele geçirdi. Maç içinde güzel pozisyonlar yakaladık. Son paslardaki isabetsizlik oyunun farklı boyuta taşımamıza engelledi. Golü yiyince iyice çekilen Galatasaray basit bir hata yaparak golü yedi ve durum 2-0 oldu. İstediklerimizi yapma konusnuda becerili değildik. Gol yeme sendromunu üzerimizden atsaydık. Oyunu çevirebilirdik." diye konuştu.

Ünder, gelecek haftadan itibaren maçlarda genç oyunculara daha fazla şans vereceklerini ifade etti.

Takımdan kalacak ve gidecek oyuncular konusundaki bir soruya ise Ünder, "Şu anda durumun ne olacağı belli değil. Yönetimin ne olacağı konusnuda fikir sahibi değiliz. Yönetime aday olan kişilerde muhakkaktakımı izliyorlardır. Bana sorarlarsa fikirlerimi beyan ederim." dedi.