Tki Tavşanlı Linyitspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor‘la golsüz berabere kalan TKİ Tavşanlı Linyitspor‘un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, maçta güzel futbol olmamasına rağmen, taraftarların mücadele gücü yüksek bir karşılaşma izlediğini söyledi.

Karşılaşma sonrası basın toplantısı düzenleyen Akçay, "Müsabakanın zorluk derecesini hafta içerisinde sürekli dile getirmiştim. Artık bu saatten ligin sonuna kadar 3 ihtimalli maçlar devrede. Ligin altı ve üstünü ilgilendiren maçlar 3 ihtimali birden taşıyor. Bu maçta öyleydi. Rakibimizin ve bizim temkinli oynamamız ortaya çok güzel futbol ortaya çıkmadı. Ama güzel mücadele oldu. Doğrusu hakemin kırmızı kartları da karşılaşmanın hızını kesti. Bu ligde 1 puan da çok önemlidir. Bizim içinde 1 puan çok

önemliydi. Kalan 2 maçı da kazanarak play-off‘a kalmak istiyoruz" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın da, her iki takımında üst düzel bir futbol ortaya koyduğunu ifade etti. Azgın, "Tavşanlı Linyitspor‘un gücünü biliyorduk. Bizde buna göre oynadık. Son 10 dakika içinde çok sayıda gol pozisyonu bulduk. Ancak atamadık. Bana göre 2 puanı biz kaybettik. Ama her iki takımda üst düzey futbol oynadı. Artık bu maçı unutup önümüzdeki Samsunspor maçına bakacağız. Ayrıca, saha içerisinde yaşanan yumruklu kavga hiç Türk futboluna yakışmadı" diye konuştu.

Kaynak: İHA