Tanju Çolak: Süper Lig Samsunsor‘ Hayırlı Olsun

Samsunspor’un eski futbolcusu Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Samsunspor’un Süper Lige çıkması ile müthiş heyecan duyduğunu söyledi.

Samsunspor’un eski futbolcusu Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Samsunspor’un Süper Lige çıkması ile müthiş heyecan duyduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında oynanan futbolla endişelendiğini, ikinci yarıda çok güzel bir oyun sergilendiğini belirten Çolak, “İkinci yarı farklı bir Samsunspor izledik. Hakikaten 5 yıl sonra da olsa süper ligi hak eden bir sezon geçirdiler. Ligin bitimine 2 hafta kala süper lige çıkmaları çok süper oldu. Bütün camiayı tebrik ediyorum. İnşallah iyi bir ekip, iyi bir kadro ile ilk 10’da mücadele eden bir takım olur ve asansör takım olmaktan kurtuluruz." dedi.

Bursaspor Yardımcı Antrenörü Samsunlu Birol Berken ise Samsunsporun müthiş bir başarıya imza atarak, ait olduğu yere tekrar döndüğünü söyledi.

Samsunspor’un başarısının kendileri için müthiş gurur olduğunu belirten Berken, “Samsunlu bir antrenör olarak çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Yıllar sonra ait olduğu yere geldi. Bundan sonra doğru hedef ve doğru adımlarla kalıcı planlar yapmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Almanya’da futbolcu takip ettiğini, Samsunspor’un süper lige çıktığını arkadaşlarından öğrendiğini ifade eden Berken, Samsunspor adına kendilerine ne düşerse yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

.