Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor‘da Play-off‘a kalmanın sevinci yaşanıyor.

Gebzespor‘u sahasında 2-0 mağlup ederek, Play-off‘a kalan Sarı-siyahlı takımda futbolcular karşılaşma sonrası Beypazarı Şekerspor-İskenderun Demirçelikspor maçının bitmesini dua ederek bekledi. Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte futbolcular Play-off‘a kalmanın sevincini doyasıya kutladı.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, "Zor bir yoldaydık. Gebzespor maçı da stresli geçti. Diğer maçlara göre zordu ancak teknik heyetimiz ve futbolcularımız zoru başardı. Bu Allah‘ın bize bir lütfü. Bu bir mucize. Rabbime hamdolsun. Yönetim kurulu üyelerim adına da hepinize teşekkür ediyorum. Biz doğru yoldayız. Rabbi lalelimin doğrunun yardımcısıdır. Biz inandık, güvendik, bu yola çıktık. Konuşulacak çok şey var ama bir söz

var çok güzel ‘Cehalet insanları çirkinleştirir. Suskunluğumuz asaletimizdendir. Her lafa verebilecek bir cevabımız var. Ama önce lafa bakarız, laf mı diye. Birde söyleyen adama bakarız adamı mı diye‘ herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Karşılaşmanın ardından stat önünde toplanan taraftarlar, takım otobüsünün etrafını çevirerek Play-off‘u kutladı.

Kaynak: İHA