Mp Antalyaspor - Bucaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig‘in 31. haftasında Medical Park Antalyaspor, sahasında konuk ettiği Bucaspor ile 3-3 berabere kaldı.

Maç sonrası konuşan Medicalpark Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ortaya koydukları oyundan memnun olmadığını söyledi. Özdilek, "Biz kendimiz gibi oynamadık. Beni tek sevindiren nokta 3-1‘den sonraki geri dönüşümüz oldu. Belki ikinci yarıda 2‘nci golü erken bulabilseydik maçı lehimize çevirebilirdik. Her iki takımı da mutlu olmadığı bir skor ortaya çıktı. Bucaspor kazanmak için riskler aldı. Önde çok atletik oyuncuları var. Boş alanı iyi değerlendirebilecek oyuncuları vardı. Bunlara karşı

oynamak defans oyuncuları için kolay değil" dedi.

Karşılaşmaya ağır tempoda başladıklarını belirten Antalyaspor‘un ikinci golünü atan Veysel, "Zaman zaman iyi oynadık. Yenik duruma düştüğümüz zaman oyunda tempoyu arttırdıklardık ve üst üste goller bulduk. Havanın sıcaklığı iki takım adına zor oldu. Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Maçta penaltıdan iki gol bulan Necati ise, "Skor 2-1‘ken bir penaltı pozisyonu vardı. O penaltı verilmedi, dönen top kalemizde gol oldu. Maçın kaderi değişti. Hakem yine de iyi niyetliydi" ifadesini kullandı.

Maçın değerlendirmesini söylemek için sinirli olduğunu belirten Bucaspor Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ise, "Oyunda Bucaspor üstünlüğü vardı. Futbol tarihine geçtim. 4 maçta kalesinde 5 penaltı gören belki de ilk antrenör benim. Genç oyuncularımızla mücadele ediyoruz. Bu futbolcular ileride çok daha başarılı olacak. Ben son pozisyonu görmedim. Ama televizyondan izlediğimiz kadarıyla penaltıydı. Yapacak bir şey yok. Maç bitti" dedi.

Bucasporlu Mehmet İncebacak da, son haftalarda iyi top oynadıklarını belirterek, aleyhlerine verilen penaltılar nedeniyle maçları kaybettiklerini öne sürdü.

Bucaspor kalecisi Ömer ise küme düşmüş bir takım olarak görülmelerine rağmen her karşılaşmaya galibiyet için çıktıklarını belirtti.

Kaynak: İHA