Mehmet Özdilek: Bir Tek 3-1’Den Beraberliği Yakaladığımız İçin Mutluyum

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Bucaspor karşısında oynadıkları oyundan memnun olmadığını belirtti. Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, 4 maçta kalesinde 5 penaltı gören tek Türk futbol antrenörü olduğunu söyledi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Bucaspor karşısında oynadıkları oyundan memnun olmadığını belirtti. Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, 4 maçta kalesinde 5 penaltı gören tek Türk futbol antrenörü olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 31’nci haftasında MP Antalyaspor evinde Bucasporla 3-3 berabere kaldı. Maç sonrası değerlendirme yapan MP Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek, takımının ‘biz’ gibi oynamadığını kendisini tek sevindiren şeyin 3-1 mağlup durumdan maçı 3-3’e getirmek olduğunu kaydetti. Karşılaşmada ikinci golü erken bulamadıkları için maçı lehlerine çeviremediklerini ifade eden Özdilek, "Her iki takımın da mutlu olmadığı bir skor ortaya çıktı. Buca kazanmak için riskler aldı." dedi.

MP Antalyaspor’un iki golünü de penaltıdan kaydeden golcü oyuncu Necati Ateş, maça ağır bir tempoda başladıklarını, 3-1 den sonraki oyun anlayışının Antalyaspor’un kimliğini yansıttığını ifade etti. Ateş, kalan 3 maçı kazanıp ligi biraz daha üst sıralarda bitirmek istediklerini belirtti.

MP Antalyasporlu forvet oyuncusu Veysel Cihan ise maçla ilgili şu yorumda bulundu: "Bizim için güzel bir gün değildi. Maçta mutlaka galibiyet bekliyorduk. Oynadığımız oyunda bize pek yakışmadığını düşünüyorum. Maalesef maçı kazanacak zamanı ve golü bulamadık. Bizim adımıza güzel bir gün değildi. Sıcak havadan dolayı biz çok zorladık. Seyircilerin bile zorlandığını düşünüyorum. Maçı izleyenler adına bol gollü keyifli bir mücadele oldu."

"TÜRK FUTBOL TARİHİNE GEÇTİM"

Deplasmanda 3-1 galip durumdayken 3-3 berabere maçı tamamlayan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, maç sonu değerlendirmesi yapacak durumda olmadığını belirtti. Maç boyunca oyunda Bucaspor’un üstünlüğünün olduğunu ifade eden Karafırtınalar, "Beklide Türk futbol tarihine geçtim. 4 maçta kalesinde 5 penaltı gören belkide ilk antrenör benim." dedi. Genç oyuncularıyla yollarına devam ettiklerini belirten Karafırtınalar, futbolcularının ileride çok başarılı olacağına inandığını açıkladı.

Bucaspor’un genç oyuncusu Mehmet İncebacak, son haftalarda iyi top oynamalarına rağmen, aleyhlerine verilen penaltılar nedeniyle maçları kaybettiklerini belirtti.

Buca kalecisi Ömer ise 3-3’lük maçla ilgili şu yorumda bulundu: “Küme düşmüş bir takım olarak görülmemize rağmen, sahaya galibiyet için çıktık. Maalesef skoru koruyamadık.”