Jose Mourinho: Real Madrid'den ayrılmaya niyetim yok

Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Barcelona'ya karşı yönelttiği suçlamaları daha öteye taşımak istemediğini ve Real Madrid'de uzun yıllar görev almak arzusunda olduğunu açıkladı.

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında 2-0 kaybettikleri Barcelona maçının ardından, Katalan ekibini UEFA ve hakemler üzerinde etkili olmakla itham eden Mourinho, ligde Zaragoza ile yapacakları maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ESPN'in haberine göre, Real Madrid resmi internet sitesi tarafından yayınlanan fotoğrafların her şeyi açıkladığını belirten Portekizli teknik adam, "Söylemek istediklerimi söyledim. Daha fazlasını söylememe gerek yok. Söylediklerimi eleştirenler, yayınlanan fotoğrafları da eleştiriyor demektir." şeklinde konuştu.

Jose Mourinho, bundan sonra Real Madrid'le daha da fazla çalışma arzusuna sahip olduğunu belirtirken, "Artık daha da istekliyim. Real Madrid antrenörlüğüne devam etmek istiyorum. Real forması beyaz renktedir ve beyaz rengin anlamı büyüktür. Sağlığım ve durumum iyi durumda." dedi.

UEFA, Jose Mourinho'nun Barcelona maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Portekizli antrenör hakkında soruşturma açmıştı.

Jose Mourinho: Real Madrid'den ayrılmaya niyetim yok