İznikli Kartallardan Çarşı‘ya Ziyaret

İznik Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri, İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve Beşiktaş taraftar grubu Çarşı‘nın lideri Alen Markaryan‘ı ziyaret etti.

İznik Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri, düzenledikleri faaliyetlere katılarak kendilerine verdiği destekten ötürü İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal‘ı makamında ziyaret etti. Ünal‘a plaket veren Dernek Başkanı Orhan Yavaş, "Desteklerinden dolayı çok değerli başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ise, "İznik benim kendi şehrim gibi oldu. Çok yakında tarihi ve doğası ile dünyaca tanınan İznik‘te Beşiktaşlılar olarak büyük organizasyonlar düzenleyeceğiz" diye konuştu.

MARKARYAN‘A İZNİK ÇİNİSİ

İznik Beşiktaşlılar Derneği‘nin yönetim kurulu üyesi olan ve İstanbul‘da yaşayan Hande Naz Eroğlu aracılığı ile Beşiktaş taraftar grubu, Çarşı‘nın lideri Alen Markaryan‘ı iş yerinde ziyaret etti. İznik heyeti Markaryan‘a hem İznik çinisi, hem zeytin ve zeytinyağı hediye etti. Markaryan, Pascal Nouma ile birlikte İznik Beşiktaşlılar Derneği‘ni ziyaret etme sözü verdi.

Kaynak: İHA