Giresunspor, Denizlispor‘u Puansız Gönderdi

Bank Asya 1. Lig‘de mücadele eden Giresunspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Denizlispor‘u Adem‘in ve Ali‘nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

Giresunspor‘un ligde kalmayı garantilediği karşılaşma sonunda değerlendirme yapan Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, ilk 10 mücadelesini sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Giresun‘dan mağlup ayrılan Denizlispor Teknik Direktörü Kenan Atik ise tek tesellilerinin gelecek sezonun iskeletini oluşturacak genç yetenekleri kazanmak olduğunu ifade etti.

Sezon içerisinde talihsizce bazı maçları kaybetmesek play-off heyecanı yaşayabileceklerini söyleyen Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya "Bugün sahada ne yaptığını bilen takım, 2 gol attığı gibi kaçan pozisyonlar da vardı. Giresunspor bu skorla bu ligde kalıcı olduğunu göstermiştir. Bu takım çok sıkıntılı günler geçirirken dahi bu kadronun asla ligden düşmeyecek bir kadro olduğunu söylemiştim. Hatta birkaç talihsiz karşılaşmaları kaybetmeseydik ilk altı heyecanını yaşayabilecektik. Ancak Giresunspor bu

ligde kalıcı olduğunu göstermiştir. Giresun halkı geç toparlansa da bu ligde kalma başarısını gösteren bu kadroyu unutmamalıdır" dedi.

Gazetecilerin soruları üzerine gelecek sezon Giresunspor‘da kalıp kalmayacağını da değerlendiren Kaya "Kalıp kalmayacağımı Kulüp Başkanımız Ömer Ülkü‘ye sormak gerekir. Ben ya kısmet diyorum. Sadece bu ligde kalmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum ve ayrıca ilk ona girebilmek içinde kalan maçlarımızı da kazanmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Giresunspor‘un Kaptanı Ömer ise "Sezon başında şampiyonluğa oynayan bir takım bugün ligde kalma mücadelesi vererek ligde kalmayı garantiledi. Bahri Hocamız bize güven verdi. Bizi inandırdı ve bugün ligde kalmayı garantiledik ve ilk 10‘a girebilme mücadelesine devam edeceğiz" diye konuştu.

Basında kendisine yönelik yapılan eleştirilere cevap veren Giresunsporlu Fatih Şen ise "Bazı basın mensuplarına kendimi beğendiremedim. Benim hangi formayı giydiğimi bilmediğimi yazan, söyleyen basın mensuplarına söylemek istiyorum ki ben hangi formayı giyiyorsam, terletiyorsam o formanın en iyi şekilde hakkını vermeye çalışırım. Bugünde bunu gösterdiğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Şampiyonluk yarışında umutlarını Giresun‘da tamamen yitiren Denizlispor Teknik Direktörü Kenan Atik ise "Denizlispor gol kaçırma yarışında şampiyonluktan 7-8. sıraya gerilemiştir. Tek tesellimiz ise gelecek sezon Denizlispor‘un iskeletini oluşturacak genç oyuncularımızı kazanmak olmuştur. Bundan sonra Denizlispor‘u yapılandırmak amacıyla genç oyuncularımızla kalan maçlarımızı çıkıp oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Denizlisporlu oyuncu Muhittin Tekin ise profesyonel futbolcular olarak devam eden sezonda kalan maçlara çıkıp en iyi şekilde mücadele ederek sezonu bitirmek istediklerini söyledi.

Kaynak: İHA