Bayındırlık Ve İskan Bakanı Mustafa Demir: Samsunspor Süper Lig‘e Çok Yakışacak

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Samsunspor’un Süper Lig’e çıkmasının garantilenmesinin keyfini yaşadığını belirtti.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Samsunspor’un Süper Lig’e çıkmasının garantilenmesinin keyfini yaşadığını belirtti. Maçın sona ermesi ile birlikte protokol tribününden sahaya inen Bakan Demir, futbolcularla galibiyeti ve Süper Lig mutluluğunu yaşadı. Bakan Demir, “Samsunspor’a destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Samsunspor lige çok yakışıyor.” dedi. Bakan Demir, Samsunspor’a yakışır bir stat yapılacağı müjdesini verdi

Samsunspor’un uzun yıllar boyunca sporun güzelliğini yaşatan bir takım olduğuna vurgu yapan Bakan Demir, bundan sonra da Süper Lig’de büyükler arasında yer alabilecek bir takım olduğunu dile getirdi. Samsunspor’a olan desteklerinin her zaman devam edeceğini aktaran Bakan Demir şöyle konuştu: “Süper Lig’e çıkan takımımıza yakışır bir stat hediye edeceğiz. Stat yeri için birkaç alternatifimiz var. Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışıyoruz. Yer belli olunca kısa zamanda stadı hazırlayacağız.” ifadelerini kullandı. Demir, Samsun’da sporun gelişmesi için kapalı spor salonunun ihalesisin yapıldığını ve kıza zamanda tamamlanacağını kaydetti.