Kartalspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Bank Asya 1. Lig‘de Kartalspor, kendi evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor‘a 3-2 mağlup oldu.

Kartalspor Teknik Direktörü Engin Korukır maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Maçın ilk yarısında hatalı bir gol yedik. Yediğimiz golden sonra takım büyük bir stres yaşadı ve sonra ikinci yarıda yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile agresif olmaya çalıştık. Böyle rakiplere karşı burada, kendi sahamızda kaybetmemiz lazımdı. 6 haftalık bir periyot var önümüzde ve işin şakasının kalmadığını düşünüyorum. İlerleyen haftalarda daha

ciddi oynayarak ligde kalmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Kartalsporlu futbolcu Oktay Demircan ve Uğur Utlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor‘a karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak mağlup olduklarını, çok üzgün olduklarını, bundan sonraki amaçlarının ise ilerleyen haftalarda alınacak galibiyetlerle Kartalspor‘u ligde tutmaya çalışacaklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın galibiyetten dolayı sevinçli olduğunu ifade ederek, "Bizim açımızdan maçın zor geçeceğinin farkındaydık. Çünkü Kartalspor düşme potasında yer alıyor ve puana şiddetle ihtiyacı var. Karşılaşmanın ikinci yarısında Kartalspor biraz bizi zorlasa da aldığımız önlemler ile 3 puanı almayı başardık" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Zafer Şakar iyi oynadıkları zaman rakip fark etmeksizin galip gelebileceklerini söyleyerek, "Geçen hafta Mersin gibi çok önemli bir rakibimizi mağlup ettik. O galibiyetin bir anlam kazanabilmesi için bu akşam bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu. Oyuna iyi başladık ve oyunun genelinde bunu sürdürdüğümüzü düşünüyorum. Mücadele gücümüzü de eklediğimiz zaman galibiyeti kazanan taraf biz olduğumuz için çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor‘un oyuncularından Kenan Aslanoğlu da son dakikalarda baskı yediklerini ancak 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "3 puanı 3 golle aldık. Buradan aldığımız puanla beraber takımımız daha yukarılara çıkacak" dedi.

Kaynak: İHA