Altay Tehlike Hattına Yaklaştı

Bank Asya 1. Lig‘de Akhisar Belediyespor‘a 3-1 yenilen Altay‘da teknik direktör Coşkun Demirbakan, "Bu durumun sorumlusu benim" dedi.

Demirbakan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hesapta olmayan bir mağlubiyet aldıklarını, bunun telafisinin deplasman maçlarında yapılması gerektiğini belirtti. Altay camiasını üzdükleri için özür dileyen Demirbakan, "Eğer bir suçlu varsa benim" dedi.

Demirbakan, Cenk Ahmet‘in sağ bek olarak oynatılmasının eleştirildiğini ifade ederek, "Arkamdan eleştiriler yapılıyor. Taraftarın yaptığı takım yenilmemiş daha, çünkü öyle bir takım yok. Yenilince şöyle olsaydı, böyle olsaydı. Herkes biraz daha sağduyulu olsun. İsterlerse hemen gidebilirim ama gitmem. Bırakıp gitti demesinler diye. Şu anda gitmem Altay‘a ihanet olur. Kendi kişiliğime ihanet olur. İnsanlardan anlayış bekliyoruz. Ben de başkaları gibi, Bu takımı ben yapmadım mı diyeyim? Başkaları gibi

mazeret mi arayayım? Ben 12 kişi antrenmana çıktığımı biliyorum. Haftalardır tek antrenmanla sahaya çıkanlar oldu" diye konuştu. Demirbakan, "Dışarıda iyi oynuyormuşuz, Kimse kimseyi kandırmasın, nerede iyi oynadık? Bence ilk devrenin sonlarındaki maçlarda iyi oynadık yalnızca‘‘ diye cevap verdi.

Ligin bitimine 5 hafta kaldığını belirten Coşkun Demirbakan, kendinin ve yönetimin işini iyi yaptığını kaydederken, 5 maça iyi konsantre olmaları gerektiğini belirtti. Oyuncu Tayfun Seven de suçlunun kendileri olduğunu ifade ederek, "İçeride psikolojik sorun var. Ferdi hatalardan goller yiyoruz. Bu durumu düzeltecek olan bizleriz" diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu Murat Hacıoğlu ise takımın zaman zaman iyi futbol oynadığını belirtti. Murat Hacıoğlu, "Hocamız kötü futbol oynadığımızı söylüyor. Erciyesspor maçı ve bir çok maçta güzel futbol oynadığımızı söyleyebilirim. Burada hatası olmayan yönetimdir. Bize hep destek oldular. Suçlu aranıyorsa biz futbolcular ve hocamız suçludur" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da zor bir haftada kazandıkları için mutlu olduklarını, gelecek maçlarda da aynı ciddiyetle iyi oynayarak kazanmak istediklerini belirtti. Hamzaoğlu, "Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçı kazandık. Bu nedenle son derece mutluyum. İki takım futbolcularını da kutluyorum" diye konuştu.

Kaleci İlker de iyi futbol oynadıklarını, ancak bundan önceki maçlarda bunu skora yansıtamadıklarını ifade ederek, bu hafta iyi futbolu skora taşıdıklarını söyledi. Diğer Akhisarlı futbolcu Anıl Taşdemir ise önemli bir maç olduğunu ve bulundukları yer itibariyle son derece kritik durumda olduklarının belirtti. Anıl Kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Kaynak: İHA