Bjk Bonus Card, Hayata Geçti

Beşiktaş Kulübü, Garanti Bankası ve Denizbank‘ın işbirliğinde BJK Bonus Card‘ı hayata geçirdi.

Beşiktaş Kulübü, Garanti Bankası ve Denizbank‘ın işbirliğinde BJK Bonus Card‘ı hayata geçirdi. Kulüp ile bankalar arasında 5 yıllık sözleşme imzalandı. Swiss Otel‘de gerçekleşen tanıtım toplantısına Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, futbolculardan Ernst, Necip Uysal ve Ersan Gülüm ile birlikte Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin ile Denizbank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş katıldı.

Başkan Yıldırım Demirören, Bonus Card‘ı taraftarlarının hizmetine sundukları ve camiaya hayırlı olmasını diledi. Demören, kulüplerin sponsorlar sayesinde ayakta durduğunu ifade ederek sponsorlara teşekkür etti.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş‘in ilk kartı Yıldırım Demirören‘e verdiği sırada Başkan Demirören, "Kartın limiti nedir. Oyuncu alacağız" diye espiri yaptı.

Beşiktaş Bonus Card‘ın 1 yıl içinde 100000 bin taraftara, 5 yıl sononrada 300000 kişiye ulaşması hedefleniyor. Bonus Card sayesinde kulübe yıllık 3 milyon TL‘Lik bir kaynağın aktarılması tahmin ediliyor.

DERBİ ÖNCESİNDE KONUŞAN OLMADI

Öte yandan toplantının ardından Başkan Yıldırım Demirören, teknik heyet ve futbolcular basın mensuplarının cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisi ile ilgili sorularına ise cevap vermedi.