Sezonun son derbisi (Canlı Anlatım)

Spor Toto Süper Ligi'nin 31.haftasında Beşiktaş bugün sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin başlama saati 19.00

Spor Toto Süper Ligi’nin 31. hafta ücadelesinde Beşiktaş bugün saat 19.00’da ezeli rakibi Galatasaray’ı Fi-Yapı İnönü Stadı’nda konuk edecek. Beşiktaş Galatasaray derbisini hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Lig TV’den canlı yayınlanacak Beşiktaş - Galatasaray maçını beyazgazete.com canlı anlatım servisinden takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde istediği sonuçları alamayan ve zirve yarışından uzak kalan Beşiktaş, ligde kalan maçlarını galibiyetler elde ederek ligi ilk 4 sıra içinde bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Ferrari, Almeida, Ernst, Nobre ve Nihat Kahveci ile kırmızı kart cezalısı Necip Uysal, bugün oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Bobo'nun ise bugünkü zorlu mücadelede forma giymesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Ligi’nde son 30 yılın en başarısız dönemini geçiren Beşiktaş, geride kalan 30 haftada elde ettiği 44 puanla 5.sırada yer alıyor.

GALATASARAY CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde bu sezon oldukça başarısız bir performans ortaya koyan ve eleştiri oklarını üzerine çeken Galatasaray, geriye kalan son 4 karşılaşmasından galibiyetle ayrılıp sezonu ilk 10 takımın içinde bitirmek istiyor.

Galatasaray'da sakatlıkları süren Yekta Kurtuluş, Neill ve Kewell ile sarı kart cezalısı Sabri Sarıoğlu, bugünkü Beşiktaş derbisinde oynayamayacak. Sakatlığı bulunan Stancu'nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

Spor Toto Süper Lig’de lig tarihinin en başarısız performansını sergileyen Galatasaray, geride kalan 30 haftada elde ettiği 37 puanla 13.sırada yer alıyor.

TAKIMLARIN KADROLARI


BEŞİKTAŞ
Rüştü Reçber
Ekrem Dağ
İbrahim Toraman
Sivok
İsmail Köybaşı
Aurelio
Fernandes
Simao
Quaresma
Guti
Bobo

GALATASARAY
Zapata
Serkan Kurtuluş
Gökhan Zan
Servet Çetin
Insua
Ayhan Akman
Cana
Kazım Kazım
Culio
Arda Turan
Baros

SAAT: 19.00
STAT: Fi-Yapı İnönü
HAKEM: Yunus Yıldırım
YAYIN: Lig TV& beyazgazete.com canlı anlatım servisi

MAÇTAN NOTLAR


Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı son yıllardaki lig derbilerinde galip gelmekte bir hayli zorlanan Beşiktaş, ezeli rakipleriyle son 6 sezonda yaptığı 23 lig maçında sadece 5 galibiyet alabildi.
• Beşiktaş, Galatasaray ile yaptığı son 11 maçtan ise 4'ünü kazandı, 6'sını yitirdi, 1'inde de eşitliği bozamadı.
Beşiktaş bu sezon evinde oynadığı 15 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.
Galatasaray bu sezon deplasmanda oynadığı 15 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.
• Her iki ekip de bu sezon gösterdikleri performansla ligde hayal kırıklığı yarattılar. Beşiktaş son 30 yılın, Galatasaray ise tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor.

Sezonun son derbisi (Canlı Anlatım)