Xavi: Pepe'nin atılması doğruydu

Barcelona'nın başarılı orta saha oyuncusu Xavi, Real Madrid Barcelona maçında hakemin Real Madridli Pepe'ye göstermiş olduğu kırmızı kartın doğru bir karar olduğunu belirtti.

Real Madrid: 0 - Barcelona: 2 (Son Detaylar)

Maç sonrası hakem kararları üzerine çok fazla yorum yapmak istemediğini belirten Barcelona’nın yıldız orta saha oyuncusu Xavi, “Ben futbolu konuşmak istiyorum. Her maç sonrası hakem kararlarıyla ilgili sıkıntılar olabilir. Bazen sizin lehinize, bazen de aleyhinize kararlar verilir. Ancak herkesin Pepe’ye gösterilen kırmızı kartı haklı göreceğine inanıyorum” dedi.

Hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını belirten İspanyol orta saha oyuncusu, “Maçın her bölümünde üstün olan taraf bizdik. Sahada hücuma dönük bir performans sergileyen ve futboldan keyif alan bir Barcelona vardı. Real Madrid sadece bizim hata yapmamız üzerine bir oyun planı kurmuştu. Bu plan kupa finalinde tuttu. Ancak bu maçta tutmadı” diye konuştu.

Rakip takım hakkında yorum yapmaktan kaçınan Xavi, “Jose Mourinho hakkında konuşmak istemiyorum. Sadece Barcelona’yı konuşalım. Üstün olan bizdik ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bence bu sonuç futbolun zaferidir” şeklinde konuştu.