Kktc Dışişleri Bakanı Bursaspor‘u Ziyaret Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün, Bursaspor Kulübünü ziyaret ederek yeşil-beyazlı takımı Kıbrıs‘a davet etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün, Bursaspor Kulübünü ziyaret ederek yeşil-beyazlı takımı Kıbrıs‘a davet etti.

    Özlüce Tesisleri`nde gerçekleşen ziyarette Hüseyin Özgürgün‘ü, Kulubün İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam karşıladı. Bakan Hüseyin Özgürgün, iyi bir futbolsever olarak Bursaspor`u yakından takip ettiğini söyledi.

    Özgürgün, "Galatasaraylı olmama rağmen Bursaspor`un şampiyon olmasına sevindim. Geç de olsa şampiyonluğunuzu kutluyorum. Türkiye`nin 5. büyük takımı oldunuz. Bursaspor sempatik bir takım." dedi.

    KKTC`de de iyi futbolcular olduğunu ifade eden Özgürgün, şöyle devam etti: "Ama ambargo nedeniyle kendilerini gösteremiyorlar. Daha önce Gençlerbirliği ile bir maç yapmıştık. Maç sonrası biz ve Gençlerbirliği UEFA tarafından cezalandırıldı. Sizi zora sokmak istemeyiz ama Bursaspor`u Kıbrıs`ta görmek isteriz. Kıbrıs`a gelmeniz bizim için büyük mutluluk olur."

    Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ise, Bakan Özgürgün`ün ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Sayın Bakan ligi 3`ncü sırada bitirmemizi istediğini söyledi. Umarım isteğini yerine getiririz." diye konuştu.

    Konuşmaların ardından takım kaptanı Ömer Erdoğan, Özgürgün`e arkasında adının yazılı olduğu Bursaspor forması hediye etti. Bursaspor Müzesi ve Özlüce Tesilerini gezen Bakan Hüseyin Özgürgün, ardından antrenman sahasına cıkarak bir süre antremanı izledi ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.