Jose Mourinho: Barcelona finalde!

Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Real Madrid Barcelona maçından sonra yaptığı açıklamada herkesi şok etti.

Real Madrid: 0 - Barcelona: 2 (Son Detaylar)

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında sahalarında Barcelona'ya 2-0 yenilmelerinin ardından oldukça umutsuz konuştu.

Mourinho, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Rövanş için hiç şansımız yok. Barcelona finale çıktı bile. Ever biz de elendik. Maçı 0-0'da tutmak istiyorduk. Son bölümde de üç forvetin arkasına bir 10 numara sokarak gol arayacaktık. Ama hakem izin vermedi." dedi.

2009 yılınca Chelsea'nin başındayken Barcelona'ya yarı finalde nasıl elendiklerini hatırlatan Portekizli teknik adam, "Eğer Barcelonalı olsam 2009 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmaktan utanırdım. Stamford Bridge'deki maç tam bir skandaldı. Bu maç da ikinci bir skandal. Barcelona'ya neden böyle davrandıklarını bilmiyorum. Kimsenin onlara karşı şansı yok. Bu güç nereden kaynaklanıyor." ifadelerini kullandı.

Hakemin kendisini tribünlere göndermesine de değinen Mourinho, "Hiçbir şey yapmadım. Sadece güldüm. Şu an hissettiklerimi söylemiş olsam kariyerim bugün biterdi." şeklinde konuştu.

Jose Mourinho: Barcelona finalde!