Güven Sazak İçin Fenerbahçe Tesislerinde Tören Düzenlendi

Geçtiğimiz gün vefat eden Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Güven Sazak için Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde bir tören düzenlendi.

Salı günü hayatını kaybeden işadamı ve Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Güven Sazak için bugün Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri‘nde bir tören düzenlendi. Törene kulüp çalışanlarının yanı sıra eski başkanlardan Ali Şen ile Nihat Özdemir ve Vedat Olcay gibi yöneticiler de katıldı.

Töreninin ardından cenaze, Şakirin Camii‘ne götürüldü. Merhumun naaşı, öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı‘nda defnedilecek.

Yüksel Grup Şirketleri yönetimlerinde başkan ve yöneticilik görevlerini üstlenen, çeşitli dönemlerde, başta Türkiye Müteahhitler Birliği olmak üzere, müteahhitlik sektörünü ilgilendiren pek çok iş konseyi ve dernekte üyelik ve yöneticilik görevlerinde bulunan, 1958 yılında Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Güven Sazak, Sarı-lacivertli kulüpte 1993-94 döneminde başkanlık yaptı.

Fenerbahçe‘de 12 yıl süreyle sosyal tesisler yöneticiliğini üstlenen Sazak‘ın başkanlığı döneminde Fenerbahçe, 1993-1994 sezonunda ligde bir puan farkla ikinci olurken, 1993 yılında Başbakanlık Kupası‘nı kazandı.

Kaynak: İHA