Fenerbahçe kadrosunda revizyona gidecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği yabancı futbolcuları belirledi. Listenin ilk sırasında Bilica bulunurken, Güiza, Dia ile Cristian Baroni de topun ağzında.

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'de bir taraftan şampiyonluk yarışına konsantre olunurken diğer yandan da önümüzdeki yılın kadrosu şekillendiriliyor. Sarı-Lacivertli ekipte teknik sorumlu ve sportif direktör unvanıyla iki görevi bulunan Aykut Kocaman, şu an ligdeki konumlarından dolayı mesaisinin büyük bölümünü ligde oynanacak son 4 maça harcıyor. Ancak genç hoca, yapılacak transferlerin listesi ile gönderilecek isimler üzerinde de çalışmalar yürütüyor.

Geçen yıl transferde gecikmelerinin bedelini Avrupa'dan erken elenerek ve ligde geriye düşerek ödediklerini düşünen Aykut Kocaman, aynı hataları tekrarlamak istemiyor. Yardımcıları vasıtasıyla Avrupa'da futbolcu tarayan Kocaman, özellikle Fransa Ligi'ndeki genç Afrikalı oyuncuları izletiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün önümüzdeki sezon takımda kalmayacak isimleri de yavaş yavaş belirlemeye başladığı belirtiliyor. Yabancı kontenjanında yer açmayı hedefleyen Kocaman'ın listesinin ilk sırasında da Bilica'nın olduğu ifade ediliyor. Bilica'nın yanı sıra Bucaspor önünde maçı çeviren golü atmasına rağmen Güiza da topun ağzında. Beklentileri karşılayamayan Dia ile Baroni de yüksek ihtimalle seneye kadroda olmayacak. Kiralık gelen Yobo ile teklifler aldığı iddia edilen Andre Santos'un durumları ise belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçe kadrosunda revizyona gidecek