Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor‘da futbolcular Play-off‘u istiyor.

Yeni Malatya Spor‘un orta saha oyuncusu Cihan Yeşilırmak, iyi bir galibiyet serisi yakaladıklarını belirterek, play off‘a kalmak istediklerini söyledi. Yeşilırmak, Çorumspor karşısında alınan 2-1‘lik galibiyetin kendileri açısından çok anlamlı olduğunu ifade ederek, "Çorumspor maçı öncesinde 6‘da 6 yapmıştık. Ancak Çorumspor maçını kazanamazsak, bu serinin bir anlamı olmayacaktı. Çünkü maç öncesinde futbolcu arkadaşlarımızla galip geleceğimize söz vermiştik. Maça iyi de başladık. 1-0 geriye düşmemize

rağmen yenileceğimizi hiç düşünmedim. Neticede de 2-1 kazandık. Önümüzde Gebzespor karşılaşması var. Bu karşılaşmayı da kazanarak, play off‘u garantilemek istiyoruz" dedi.

Takımın birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve bunun başarıyı getirdiğini kaydeden Yeşilırmak, "Malatya‘da iyi bir futbol potansiyeli var. Halkı küstürmüşler. Biz bir kıvılcım yaktıkça, onlar daha fazla yaklaşıyor. Bu bir ateş oldu. İnşallah bu devam edecek. Fenerbahçe maçından bu yana stat doluyor. Taraftarı görünce daha iyi motive oluyoruz. İçimizdeki arkadaşlıkta çok iyi. Yönetim, teknik heyet ve taraftarlarımızın destekleriyle iyi sonuçlar alıyoruz" diye konuştu.

Forvet oyuncusu Recep Yaşar ise, "Devre arası Yeni Malatya Spor‘a geldiğimde iyi bir konumda değildi. Başarılı olabilir miyiz? Düşüncesiyle geldim. Malatya şehrinin geçmişini de biliyordum. İnanarak geldim. Hiç şüphemde yoktu. İlk devre problemler yaşanmış. Ufak tefek sıkıntılar vardı. Sahaya çıktığımda parayı düşünmüyorum. Diğer arkadaşlarımda düşünmüyor. Herkes sahada elinden geleni yapıyor. Parayı düşünmeden hareket ediyoruz. İyi bir ekibiz. Yönetim, teknik heyet futbolcular ve şehir olarak

bütünleştik. Bu sahaya da en iyi şekilde yansıyor. İyi bir galibiyet serisi yakaladık. Galibiyetler serisini devam ettirmek istiyoruz. 9‘da 9 yaparak play off‘a gidersek, oradaki maçlar içinde bizi pozitif yönde etkileyecek" şeklinde konuştu.

TARAFTARLAR STAT DIŞINDAN TAKIMLARINI DESTEKLEYECEK

Bandırmaspor maçı sonrası seyircilerin sahaya girmesi nedeniyle Yeni Malatya Spor, sahasındaki Gebzespor karşılaşmasını seyircisiz oynayacak. Stada giremeyecek olan taraftarlar, takımlarını stat dışından 90 dakika desteklemeye hazırlanıyor.

Kaynak: İHA