Ralf Rangnick: İki kritik hata bizi mahvetti

52 yaşındaki teknik adam, Manchester United'ın yaptıkları hatayı affetmemesinden dem vurdu ve bu hataların bu seviyede yapılmaması gerektiğini ifade etti.

Schalke Teknik Direktörü Ralf Rangnick, Manchester United'la oynadıkları Şampiyonlar Ligi Yarı Finali ilk ayağı mücadelesinde iki kritik hatayla rakiplerinin kendilerini mağlup etmesine sebebiyet verdiklerini söyledi.

Manchester United, deplasmanda oynadığı ve ilk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında Ryan Giggs ve Wayne Rooney'nin attığı gollerle zafere ulaşmış ve rövanş için çok büyük avantaj elde etmişti.

Rangnick maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamalarda "İki gol yedik çünkü taktik disiplinimizi kaybettik ve bu seviyede yapmamamız gereken iki kritik hata yaptık. İlk 15 dakikada iyi oynadık ama o dakikalardan sonra defansımız yerinde yok gibiydi. Rakibimiz üzerimize gelse de kalecimiz mükemmel oynadı ve kendisi için dünyanın en iyi kalecisi yakıştırması yapanları haksız çıkarmadı." şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam sözlerine "Rakibimiz bize bu akşam sınırlarımızı gösterdi. Ana sorunumuz topla oynama yeteneğimizi ve top kontrolünü kaybetmemizdi." diyerek devam etti.