Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hedefe Doğru İlerlemek İstiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, geçen hafta oynadıkları Adanaspor maçının çok zor geçtiğini belirterek, kalan maçları kazanıp hedefe doğru ilerleyeceklerini söyledi.

Başkan Ünsal Göksen yaptığı açıklamada, galip gelmenin her zaman için sevindirici ama bay geçen bir haftadan sonra oynamanın biraz zor olduğunu ifade etti.

Göksen, Adanaspor karşısında bu zorluğu yaşadıklarını kaydederek, "Adanaspor maçın ilk yarısında bizden daha iyi bir oyun sergiledi. Maçın zor geçeceğini maçtan önce futbolcu arkadaşlarımızla konuşmuştuk. Bütün bunlara rağmen 81. dakikada attığımız golle maçı kazanmasını bildik. Önümüzde üç hafta kaldı. Bunun bilincindeyiz. Maçlarımızı kazanıp hedefe doğru ilerlemek istiyoruz" dedi.

Son haftalarda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğundan dolayı sıkıntılı olduklarını dile getiren Göksen, "Tavşanlı Linyitspor maçına A2 takımından 4-5 oyuncu takviye ederek gideceğiz. As takımda oynayan 7 oyuncumuz sakat veya cezalı. Bunlara karşın maça 11 kişi çıkacağız. İnşallah bu maçtan da elimizden geleni yapıp galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA