Gaziantep Büyükşehir Belediyespor‘da Moraller Yerinde

Bank Asya 1. Lig‘de kendi evinde Adanaspor‘u 1-0 mağlup eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor.

Gaskispor tesislerinde Teknik Direktör Erol Azgın yönetimdeki antrenman ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde 5‘e 2 oyun çalışması yapan oyuncular çalışmalarını çift kale maçla tamamladı. Çalışmalarda sakat olan Ali Sakal, Abdullah Halman, Hakan Macit, Ramazan ve Kenan Aslanoğlu düz koşu yaparken kart cezalısı Onur Kalafat da antrenmana katılmadı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Sakal, Adanaspor maçını kazanmalarının kendileri için iyi olduğunu belirterek, "Tavşanlı Linyitspor maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Elimizden geleni yapacağız İnşallah bu maçtan galip gelen takım biz oluruz" dedi.

Adanaspor maçanı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Teknik Direktör Erol Azgın ise, "Tavşanlı Linyitspor bu ligin iyi koşan ve iyi mücadele eden ekiplerinden birisi. Kendilerinin gücünü biliyoruz ve ona göre çalışmalarımızı yapıyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor‘a yakışır bir futbol oynayarak galip gelmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA