Bursaspor‘da Şampiyon Olan U-16 Takımı Taraftarlarla Buluşacak

Bursaspor‘da Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda, U-16 Takımı‘nın şampiyon olması nedeniyle Altyapıdan Sorumlu yönetim kurulu üyesi Necmettin Kocaman‘ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Necmettin Kocaman, U-16 takımımızın kazandığı şampiyonluk kupasını Başkan İbrahim Yazıcı‘ya teslim etti. Şampiyonluğu küçük bir pasta keserek kutlayan yönetim, gelecek seneler içinde aynı başarıların tekrarını diledi.

Toplantıda konuşan Kocaman, "Şampiyonluğa giden yol uzun bir süreçten geçti. Öncelikle ligde güzel sonuçlar alarak en yakın rakibimize 12 puan farkla ligi 1. sırada bitirdik. Ligin en az gol yiyen ve en çok gol atan takımı bizdik. Finale gelinceye kadar gerçekten çok iyi sonuçlar aldık. Bursa‘ya yeni bir Türkiye şampiyonluğu kazandırdığımız için tüm yönetim kurulu olarak çok mutluyuz. Bu kupayı Bursa‘ya getirdikleri için oyuncularımızı kutluyorum. Altyapı hocalarımız ve yönetim kurumuzun öncelikli hedefi

bu başarılı çocukları A takıma kazandırmak" dedi.

Yönetim Kurulu, toplantısında alınan kararlar doğrultusunda, şampiyon takımın camiayla birleştirmek adına Spor Toto Süper Lig‘in 32. haftasında oynanacak Beşiktaş maçı öncesi Atatürk Stadı‘nda bir kupa töreni yapılacak ve şampiyonluk ödülleri de şampiyonlukta emeği geçenlere takdim edilecek.

Kaynak: İHA