Alex Ferguson: Avrupa'daki en iyi performansımızdı

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Schalke karşısında alınan 2-0'lık galibiyette gösterdikleri performanstan çok etkilendi.

Alex Ferguson dün akşam Schalke karşısında alınan zaferin Manchester United'ın Avrupa'da gösterdiği en iyi performans olduğuna inanıyor.

İki takım dün akşam Veltins-Arena'da karşılaştı ve Kırmızı Şeytanlar Ryan Giggs ve Wayne Rooney'nin golleriyle galip gelmeyi başardı. İskoç teknik adam Almanya'da gördüklerinden o kadar etkilendi ki United'ın en ünlü zaferlerinden biri olan 1999 yılındaki Juventus maçıyla karşılaştırdı. O maçta Kırmızı Şeytanlar Torino'da 2-0 geriden gelip maçı 3-2 kazanarak finale ulaşmayı başardılar.

The Mirror'ın aktardığına göre Ferguson, "Avrupa'da bazı olağanüstü performanslar sergiledik. Ama bu maçın en içlerinde en iyilerinden biri olduğunu düşünüyorum. Juventus maçı her zaman listenin üst sıralarında olacaktır, ama bence bu maç da ondan geri kalmaz. Çok memnun oldum. Üst düzey bir performanstı. Tebrikler oyunculara ve birbirlerine gösterdikleri inanca. Muazzam bir performanstı," dedi.

Alex Ferguson: Avrupa'daki en iyi performansımızdı