Abdullah Avcı: Fenerbahçe ile zor bir maç oynayacağız

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, pazar günü Fenerbahçe ile oldukça zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, pazar günü Fenerbahçe ile oldukça zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

Langa Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Cihan Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan başarılı çalıştırıcı, Fenerbahçe ile zorlu bir maç oynayacakların belirterek, “Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile Trabzonspor yarışıyor. İki takıma da saygı duymak gerekiyor. 22 Mayıs’ta lig bitecek şampiyon olanı tebrik edeceğiz, ikinciyi de alkışlayacağız. Biz Fenerbahçe maçına böyle bakıyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Geçmişte Fenerbahçe ile iyi maçlar oynadık. Pazar günü de sahada iyi futbol oynamaya çalışacağız” dedi.

Fenerbahçe maçında alacakları her türlü sonucun eleştirileceğinin ifade edilmesi üzerine Avcı, şunları söyledi:

“Türkiye’nin gerçeği bu. Spor kültürü ve spor ahlakı ülkemizde gerçekleşir. Fenerbahçe önemli bir rakip. Fenerbahçe’nin alacağı sonuçla onları nereye götüreceği açıkçası bizi ilgilendirmiyor. Bizimde 11 Mayıs’ta bir kupa finalimiz var. Biz bir yandan ligi bir yandan kupayı götürmeye çalışıyoruz. Bütün programlarımızı kupa finali üzerine yapıyoruz.”

Beşiktaş ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçını kazanarak bir kupayı müzelerine getirmek istediklerini vurgulayan başarılı çalıştırıcı, “Takım olarak hedeflerimize ilerliyoruz. 4 yıldır ligdeyiz. Hedefimizden birisi kupayı kazanmaktı. Bu yıl finale yükseldik. Artık bu kupayı almak istiyoruz. Beşiktaş’ta bu yıl büyük yatırımlar yaptı. Onların da elindeki tek kupa bu olduğu için maça asılacaklardır. Zor maç kazanmak istiyoruz” dedi.

Öte yandan devre arasında Beşiktaş’tan kiralık olarak gelen Holosko için Beşiktaşlı yönetecilerin “Bizim ile oynanacak kupa finalinde oynamamalı” şekilde söylemleri içinse Abdullah Avcı, “Yapılan protokolün içereğini bilmiyorum. Holosko maçlarını oynayacakmış gibi hazırlanıyor. Sakatlıktan sonra gelişimini doğru yönde tamamladı. Şu anda sadece Fenerbahçe maçını düşünüyoruz”