47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu‘nun Marmaris-Pamukkale etabını 5.36.26‘lık derecesi ile Alessandro Petacchi kazandı.

Bu sabah Muğla‘nın Marmaris İlçesinden başlayan 47. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Marmaris-Pamukkale etabı tamamlandı. Oldukça çekişmeli geçen 4.etapta şampiyonu son metreler belirledi. Denizli Valiliği tarafından güzergah üzerinde alınan emniyet tedbirleri alındı. 207 kilometrelik parkur boyunca vatandaşlar bisikletçilere büyük ilgi gösterirken, finish noktasında toplanan sporseverler de büyük heyecan yaşadı. Son 3 kilometrede heyecan doruğa ulaşırken Alessandro Petacchi son metrelerdeki

atağıyla Marmaris-Pamukkale etabını birincilikle bitirdi. Dereceye giren sporculara madalyalarını ve Denizli‘de özel olarak üretilen havluları Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Osman Zolan ve diğer protokol üyeleri verdi.

47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu‘nun en uzun etabı olan Pamukkale-Fethiye turu ise yarın sabah Denizli Delikliçınar Meydanı‘ndan start alacak.

Kaynak: İHA