Abdullah Kiğılı: Başarılarla Gurur Duyuyoruz

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi ve iş adamı Abdullah Kiğılı, sponsoru olduğu Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı‘nın şampiyonluk sevincine ortak oldu.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi ve iş adamı Abdullah Kiğılı, sponsoru olduğu Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı‘nın şampiyonluk sevincine ortak oldu.

    Fenerbahçe, Erkekler Voleybol 1. Ligi play-off finali 3. maçında Arkas’ı 3 - 0 yenerek şampiyonluğa adını yazdırdı. Erkek voleybol takımının göğüs üstü logo ve giyim sponsoru Kiğılı’nın yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı bu sevincin haklı gururunu yaşadığını söyledi.

    Kiğılı, spora verdiği destekle ön planda olmayı sürdürüyor. Fenerbahçe erkek voleybol takımının göğüs üstü logo ve aynı zamanda giyim sponsoru Kiğılı, desteklediği Fenerbahçe erkek voleybol takımının şampiyonluğunun haklı gururunu yaşıyor.

    Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Asbaşkanlarından Abdullah Kiğılı elde edilen şampiyonlukla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sponsoru olduğumuz Fenerbahçe erkek voleybol takımının şampiyonluğa uzanan yolculuğunda destekçileri olarak, onların başarıları ile gurur duyuyoruz.‘‘ dedi.

    Harika bir oyunla şampiyon olduklarını belirten Kiğılı, ‘‘Seneye daha da güçlenen bir takımla Avrupa’da da bu başarılarımızı sürdürmek istiyoruz. Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçe erkek voleybol takımının bu başarısı benim için hem gurur hem mutluluk verici.” diye konuştu.

    2012 yılında da Fenerbahçe erkek voleybol takımının göğüsüstü logo ve giyim sponsoru olacaklarını belirten Kiğılı, Türk sporuna verdikleri desteklere devam edeceklerini de sözlerine ekledi.