Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural: Kazanmak için elimizden geleni yaptık

Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligin son iki takımından biri olmalarına rağmen en büyük takımlara karşı iyi mücadele verdiklerini söyledi. Yılmaz Vural, ikinci golü bulmaları halinde 3 puanı alan taraf olacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasına sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Konyaspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural verilen penaltıya isyan etti.

Tecrübeli teknik direktör, "Tek söyleyeceğim kelime çocuklarımı kutluyorum. Kolay değil 0 hatayla maç oynamak. Kazansak Sivas'la aramızda 8 puan fark kalıcak. Ama şimdi Sivas 'oh' dedi ve rahatladı. Arada 10 puanlık fark oldu. Bizim kesinlikle kazanmak istediğimiz maçtı. Geldiğim günden beri takım olarak tamamen kazanmak üzere oynuoruz" ifadelerini kullandı.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"


Zayatte ve Gökhan Emreciksin ile kaçırdıkları gollere yanan Vural, "Koskoca Beşiktaş takımı. 100 milyon dolar mı, kaç milyon dolarlıksa artık. Ama bizim attığımız gol, inanılmazdı. Çok organize gelmiştik. Zayatte ile kaçırdığımız goller inanılacak gibi değil. İkinci devre elimizden ne geliyorsa yaptık ama olmadı. 75. dakikada yalandan bir penaltı çaldı hakem. Zayatte ile konuştum 'beni sıkıştırdılar, ben aptalmıyım elimle topu tutucam' dedi. Ama bu penaltıdan sonra son dakikada Gökhan'ın kaçırdığı bir pozisyon var ki inanılmaz" diye konuştu.

"PENALTI FALAN DEĞİL!"


Yapılan hakem atamasını da eleştiren Vural, "Bana göre penaltı falan değil. Genç bir kardeşimiz hakem olsun diye uğraşıyoruz. Verme kardeşim benim maçıma. Bize ligden düştü gözüyle mi bakıyor herkes. Deneme yeri değil ki burası. Kümede kalma mücadelesi veriyoruz burada FIFA kokartlı birini ver. Kendimize de kızıyorum ama ben buna penaltı vermem. Koca Premier Lig'de oynayan adam bu hatayı yapar mı? Beşiktaş aldı bir puanı, şampiyon oldu şimdi!!" şeklinde konuştu.