Karafırtınalar: Fenerbahçe’Ye Karşı Oynayan Oyuncularımla Gurur Duyuyorum

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’ye kendi sahasında 5–3 mağlup oldukları maçta ecel terleri döken Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’ye kendi sahasında 5–3 mağlup oldukları maçta ecel terleri döken Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi. Bucaspor’da önce Teknik Direktör Samet Aybaba’nın yardımcılığını yapan, sonra takımın başına geçen Karafırtınalar, Fenerbahçe karşısında 3–1 öne geçtikten sonra mağlup olmalarını, “Fiziki kalitemiz yetmedi.” şeklinde açıkladı. Ligin ilk yarısında Bucaspor’un 8 gol attığını, kendisinin göreve gelmesinden sonra üç maça 8 gol sığdırdığını dile getiren Karafırtınalar, “Biz önceden ofansif bir futbol oynamıyorduk. Üç maçta 8 gol bulduk ve bu bizim için sevindiriciydi ama benim gibi yeni teknik direktörün aleyhine, üç maçta üç penaltı çalındı.” diye konuştu.

Dün akşamki karşılaşmada çok üzüldüklerini belirten Karafırtınalar, Fenerbahçe’ye karşı çok iyi önlem aldıklarını ve bunu da 60 dakika başarılı bir şekilde uyguladıklarını ifade etti. Kaybetmelerini fiziki kalitelerinin yetmemesine bağlayan Karafırtınalar, “Oyuna sonradan soktuğumuz oyuncuların da katkısı olmadı. Bir de 58. dakikada Gökhan’ın ceza sahasında girdiği pozisyonda Ediz’in eline çarpan topta penaltı verilmemeliydi. O kadar yakından penaltı olmaz.” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig’den matematiksel olarak düşmemelerine rağmen ligde kalmalarının çok zor olduğunun altını çizen Karafırtınalar, maçtan sonra, alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran oyuncularla toplantı yaptıklarını ifade etti. Gelecek sezonun hazırlığına başladıklarını kaydeden Karafırtınalar, A2 takımını seyredeceğini, altyapıdan bazı oyuncuları kadroya dahil edeceğini aktardı.