Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Attığı 1 Golle 3 Puanı Aldı

Bank Asya 1. Lig‘de Adanaspor‘u konuk eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son dakikalarda attığı bir golle 3 puanı alan taraf oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, "Adanaspor açısından alt sıraları, bizim açımızdan üst sıraları ilgilendiren bir maçtı. Çok zor olacağını biliyorduk. Adanaspor da iyi bir takım. İlk 45 dakika iyi top oynamadık, Gaziantep‘e yakışır bir futbol oynamadık. Maç sonunda galip geldik, oyuncularımın ayaklarına ve yüreğine sağlık. Ben tüm teknik direktörlerin böyle futbolcularla çalışmasını diliyorum. Sadece bir maç oynadık ve 3 puan aldık.

Tavşanlı Linyitspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın ise "Her iki takım adına da üst düzey bir maç oldu. Gaziantep hedefini devam ettirmek istiyordu ve bunda da başarılı oldu. Çok iyi mücadele ettiğimiz maçın ikinci yarısında hakemin 2 yanlış kararı maçın sonucunu etkiledi. Verilmeyen çok net bir penaltımız var. Golden önce bize çalınan faul dönüp gol oldu. Her iki takım oyuncularını kutluyorum, Gaziantepspor‘a da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA