Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig‘in 31. haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri‘nde Teknik Direktör Aykut Kocaman gözetiminde basına kapalı şekilde yapılan antrenmanda dün akşamki Bucaspor maçında oynayan oyuncular sahada ve salonda yaptıkları rejenerasyon çalışmasıyla idmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıklardı antrenmanı 2 grup halinde gerçekleştirdikleri top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Yine 2 grup halinde yapılan istasyon ve şut çalışmasının ardından, idman 4 minyatür kaleli maçla sona erdi.

Kaleci Antrenörü Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kaleciler Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, minyatür kalede görev aldı.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara çıkamayan Selçuk Şahin, bugün yapılan idmanın tamamında takımla yapılan tüm çalışmalarda yer aldı. Sakatlığının ardından bugünkü idmana çıkan Mamadou Niang, şut çalışması sırasında sağ dizinde ağrı hissedince çalışmayı yarım bıraktı. Yine antrenmanın ikinci bölümünde sağ aşil tendonunda ağrı hisseden Fabio Bilica da idmanı yarım bıraktı.

Sol arka üst adalesinde zorlama bulunan Mehmet Topuz antrenmanı çıkmadı. Mehmet Topuz‘un tedavisine tesislerde başlandı. Sakatlıkları süren Issiar Dia ve Okan Alkan, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Eşi doğum yaptığı için izin olan Caner Erkin ile A2 Takımında bugün oynayacağı Kartalspor maçının kadrosunda bulunan Hasan Erbey ve Berk Elitez çalışmada yer almadı.

Sarı-lacivertliler, Salı gününü izinli olarak geçirdikten sonra, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına, Çarşamba günü yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA