Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig‘in 30. haftasında Bucaspor‘u 5 - 3 yenerek liderliğe yükselen Fenerbahçe, 31. haftada oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediye maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Spor Toto Süper Lig‘in 30. haftasında Bucaspor‘u 5 - 3 yenerek liderliğe yükselen Fenerbahçe, 31. haftada oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediye maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

    Sarı - lacivertli ekip, 1 Mayıs Pazar günü saat 19.00‘da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara çıkamayan Selçuk Şahin, bugün yapılan idmanın tamamında takımla yapılan tüm çalışmalarda yer aldı.

    Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

    Dün akşamki Bucaspor maçında oynayan oyuncular sahada ve salonda yaptıkları rejenerasyon çalışmasıyla idmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 2 grup halinde gerçekleştirdikleri top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü.

    Yine 2 grup halinde yapılan istasyon ve şut çalışmasının ardından, idman 4 minyatür kaleli maçla sona erdi. Kaleci Antrenörü Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kaleciler Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, minyatür kalede görev aldı.

    Sakatlığının ardından bugünkü idmana çıkan Mamadoou Niang, şut çalışması sırasında sağ dizinde ağrı hissedince çalışmayı yarım bıraktı. Yine antrenmanın ikinci bölümünde sağ aşil tendonunda ağrı hisseden Fabio Bilica da idmanı yarım bıraktı.

    Sol arka üst adalesinde zorlama bulunan Mehmet Topuz antrenmana çıkmadı. Mehmet Topuz’un tedavisine tesislerde başlandı. Sakatlıkları süren Issiar Dia ve Okan Alkan, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Eşi doğum yaptığı için izin olan Caner Erkin ile A2 Takımı‘nın bugün oynayacağı Kartalspor maçının kadrosunda bulunan Hasan Erbey ve Berk Elitez çalışmada yer almadı.

    Fenerbahçe, yarını izinli olarak geçirdikten sonra, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına, 27 Nisan Çarşamba günü yapacağı antrenmanla devam edecek.