Beylikdüzü‘nde Filenin Şampiyonu Belli Oldu

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında şampiyonluk kupasını Cahit Zarifoğlu Lisesi kaldırdı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvası, Akçalar ile Cahit Zarifoğlu Lisesi arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Zorlu geçen müsabakadan Cahit Zarifoğlu Lisesi; 3-2‘lik galibiyetle ayrıldı ve şampiyonluk kupasını alan taraf oldu. Akçalar ise ikincilikle yetinmek zorunda kaldı.

Final akşamında bir başka heyecan da 3.‘lük maçında yaşandı. Sev Servis ile Genç Beylikdüzü arasında oynanan maçta gülen taraf Genç Beylikdüzü oldu. Genç Beylikdüzü, güçlü rakibi Sev Servis‘i 3-0‘lık net bir skorla geçti ve üçüncülük kürsüsünde yerini aldı.

Voleybol turnuvasında, birinci olan takım bin 800, ikinci olan takım bin 200 ve üçüncü olan takım da 600 lira ile ödüllendirildi. En centilmen takım olarak seçilen Egemenlik Elektrik takımı da Akademi Form Spor Merkezi‘nden bir ay süreyle ücretsiz olarak yararlanma hakkı kazandı.

KAZANAN CENTİLMENLİK OLDU

24 takımın katıldığı müsabakada dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve Kültür Müdürü Nihat Adıgüzel‘in elinden aldı. Final müsabakaları öncesinde Beylikdüzü Belediyesi tarafından verilen kokteyle katılan takımlar, maç öncesi stres attılar.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, kupa töreninde yaptığı konuşmada, sporun sevgi ve kardeşlik olduğunu ve bunun bugün bir kez daha görüldüğünü söyledi. Turnuvada dereceye giren takımları tebrik eden Başkan Yardımcısı Yeşil, turnuvada mücadele eden tüm takımlara gösterdikleri centilmence mücadeleden ötürü de teşekkür etti.

Kaynak: İHA