Atlanta Hawks: 88 - Orlando Magic: 85

NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic deplasmanda Atlanta Hawks'a 88-85'lik skorla mağlup olarak seride 3-1 geriye düştü.

NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic deplasmanda Atlanta Hawks'a 88-85'lik skorla mağlup olarak seride 3-1 geriye düştü.

Philips Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk iki periyodu ev sahibi takım Atlanta Hawks'ın üstünlüğü ile geçilirken, Orlando Magic'in son iki periyottaki oyunu maçı çevirmeye yetmedi.

Özellikle son saniyeleri büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun son saniyede attığı üçlük atış olumlu sonuçlanmadı.

Karşılaşmada ev sahibi takım Atlanta Hawks'ta kenardan gelen isim Jamal Crawford 25 sayılık performansı ile takımı adına sahanın en skorer oyuncusu olarak galibiyetin mimarı oldu.

Atlanta takımında Joe Johnson 20 sayı, 9 ribaund, Al Horford 14 sayı, 12 ribaund ve Kirk Hinrich 14 sayılık performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer oyuncular oldular.

Konuk takım Orlando Magic'te ise Dwight Howard 29 sayı, 17 ribaundluk performansı ile double-double yaparak sahanın en skorer oyuncusu oldu.

Orlando ekibinde kenardan gelen isim Gilbert Arenas 20 sayılık performansı ile Orlando Magic'te sahanın en skorer ikinci oyuncusu olurken, özellikle son periyottaki oyunu ile maça heyecan getiren isimdi.

Gilbert Arenas karşılaşmanın son periyodunda 13 sayı kaydederek son periyotta Orlando Magic takımının hücum yönündeki en etkili ismi oldu.

Mücadelede Brandon Bass 11 sayılık performansı ile Orlando ekibinde skora katkıda bulunan diğer oyuncu oldu.

Maça ilk 5 başlayan ve 39 dakika süre alan milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu karşılaşmayı 6 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 3 top kaptırma, 1 top çalmalık performans ile tamamladı. Hidayet Türkoğlu'nun mücadelenin son saniyesinde Orlando Magic takımı 88-85 geride iken denediği üçlük atışı isabetli olmadı.

Serinin 5. karşılaşması salıyı çarşambaya bağlayan gece Orlando Magic'in sahası Amway Arena'da oynanacak. Atlanta Hawks bu karşılaşmayı da kazanması halinde seride durumu 4-1'e getirecek ve yarı finale yükselen takım olacak.

1. Periyot
: Orlando 17-25 Atlanta
2. Periyot: Orlando 20-21 Atlanta
3. Periyot: Orlando 24-20 Atlanta
4. Periyot: Orlando 24-22 Atlanta

Atlanta Hawks: 88 - Orlando Magic: 85