İBB Ankaragücü maçı 17:00'de başlayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB) Ankaragücü maçı Pazar günü saat 14:00'te.İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB) Ankaragücü maçı Lig Tv ve Justin Tv'den canlı izleyebilirsiniz.İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB) Ankaragücü maçı detayları

Şampiyonluk yarışındaki rakibi Trabzonspor’un Eskişehirspor karşısında puan kaybetmesinin ardından 30. haftada liderlik koltuğuna oturma şansını ele geçiren Fenerbahçe’nin bugün İzmir Atatürk Stadı’nda Bucaspor ile karşılaşacağı maça taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.Bucaspor Fenerbahçe maçı 19:00'da başlayacak. Bucaspor Fenerbahçe maçı Lig Tv canlı maç izle. Bucaspor Fenerbahçe maçı Justin Tv canlı izle.

Şimdiye kadar 30 binin üzerinde biletin satıldığı maçta bu sezon İzmir’deki seyirci rekorunun kırılması da bekleniyor. Bucaspor’un, 51 bin 295 seyirci kapasiteli Atatürk Stadı’nda oynadığı Galatasaray karşılaşmasını 27 bin 936, Beşiktaş maçını 21 bin 601 biletli seyirci izlemişti.

İBB Ankaragücü maçı 17:00'de başlayacak LİG TV CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İBB Ankaragücü maçı 17:00'de başlayacak CANLI MAÇ ANLATIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ


SÜPER TOTO SÜPER LİG 30.HAFTA MAÇLARI

Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkıp morallenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek. İstanbul ekibinde, son haftaların formda golcüsü Filip Holosko, sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak maçı hakem Aytekin Durmaz yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta maçları öncesi İstanbul ekibinin 40, başkent temsilcisinin ise 36 puanı bulunuyor.

MUHTEMEL İLK 11'LER

İBB: Hasagic, Rızvan, Can, Metin, Ekrem, Cihan, Mahmut, Holmen, Holosko, İbrahim, Tum

Ankaragücü: Senecky, Uğur, Rajnoch, Aydın, Özgür, Adem, Gabriç, Kağan, Murat, Ergin, Doğan


MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

•Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselip büyük bir başarıya imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde Ankarahücü'nü de yenip 3 puanı alma hedefinde.
•Abdullah Avcı'nın takımında morallerin yerinde olması Ankaragücü maçına olam motivasyonu da olumlıu yönde etkilerken, takımda önemli bir eksik bulunmuyor.
•Ankaragücü'nde ise R. Vittek'in adelesinde birinci dereceden yırtık tespit edilmesi, moralleri bozmuş durumda.
•Mesut Bakkal'ın öğrencileri ile yapılan son idmana sakat olan Vittek'in yanısıra, Sestak ve Sapara'da hafif sakatlığı olduğundan katılmadı.
•Önemli 3 oyuncusunun büyük ihtimal İBB karşısında oynatamayacak olan Ankaragücü'nde Bednar'ın sakatlıktan dönmesi ise biraz olsun moralleri yerine getirdi.
•Ligde son maçında Bucaspor'la karşılaşan Ankaragücü, rakibini kendi evinde 5-3 ile geçmeyi başarmıştı.
•Son olarak Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerek finale çıkan İBB ise ligde son maçında Karabükspor'u deplasmanda 2-0 yenmeyi başarmıştı.
•İki takım arasında oynanan son 5 maçta ise beraberlikler göze çarpıyor. Bu 5 karşılaşmanın birinde Ankaragücü galip gelirken, 4 karşılaşma ise beraberlikle bitti. Ankaragücü rakibine böylece hiç kaybetmedi.
•Deplasmanlardaki performansı pek iyi olmayan Ankaragücü, bu maçtan önceki son 12 deplasman maçında 1 kez kazandı.

ÖNCEKİ BULUŞMA

21 Kasım 2010: Ankaragücü 2-2 İBB

İki takım ligin ilk yarısında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşılaştı ve gülen taraf olmadı. 50 ve 54. dakikalarda Aydın Toscalı ve Turgut Şahin ile öne geçen Ankaragücü, bu üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşma 63 ve 64. dakikalarda arka arkayta gelen İbrahim Akın ve Herve Tum'un golleri ile 2-2 tamamlandı.