Bucaspor-Fenerbahçe Maçından Notlar İzmir (A.A)

Spor Toto Süper Lig‘de İzmir‘de oynanan Bucaspor-Fenerbahçe maçında Fenerbahçeli taraftarlar, kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdular.

İzmir Atatürk Stadı‘ndaki müsabakaya Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Fenerbahçe‘ye ayrılan maraton, Sanayi kale arkası ve Kapalı A tribünleri tamamen doldu.

Yoğun ilginin olduğu müsabaka için stat kapıları saat 14.00‘te açıldı, maça girmek isteyen taraftarlar turnikeler önünde kuyruklar oluşturdu.

Öte yandan B protokol tribünü için bileti olan bazı vatandaşlar, müsabakaya giremedi.

Bucaspor‘a ayrılan kapalı B tribün ve Mersinli kale arkasında boşluklar kalırken, kale arkasındaki bazı taraftarlar, kapalı tribüne geçtiler

-CEZALI NIANG‘IN YERİNE SEMİH-

Karşılaşmada çubuklu formasıyla mücadele eden Fenerbahçe‘de Teknik Direktör Aykut Kocaman, geçen hafta oynanan Gaziantepspor maçındaki ilk 11‘den farklı olarak cezalı Niang‘ın yerine Semih‘e şans verdi. 

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise geçen haftaki Ankaragücü müsabakasında forma giyen sakatlığı bulunan kaleci Atilla, Orhan Ak ile Sercan, Ali Kuçik ve Serkan Yanık‘ın yerlerine kaleci Londak, Ediz, Mendy, Abdulkadir ve Erman‘a şans verdi.

-AZİZ YILDIRIM MAÇA GELEMEDİ-

Kaynak: AA