Bucaspor Fenerbahçe maçı Justin Tv izle (Zirvenin kalbi İzmir'de atıyor)

Ege'de 'şampiyon' gibi karşılanan Fenerbahçe yeniden liderlik koltuğuna oturmak, Bucaspor ise kümede kalma umutlarını devam ettirmek için sahaya çıkacak.Bucaspor Fenerbahçe maçı Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Bucaspor Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takipe debilirsiniz. Bucaspor Fenerbahçe maçı izle.

Ege'de 'şampiyon' gibi karşılanan Fenerbahçe yeniden liderlik koltuğuna oturmak, Bucaspor ise kümede kalma umutlarını devam ettirmek için sahaya çıkacak.
Fenerbahçe, Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada liderliği tekrar rakibinden almak istiyor.Bucaspor Fenerbahçe maçı heyecanı başladı. Bucaspor Fenerbahçe maçı Pazar akşamı saat 19:00'da.Bucaspor Fenerbahçe maçı Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Bucaspor Fenerbahçe maçı ile ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takipe debilirsiniz. Bucaspor Fenerbahçe maçı izle.

Geçtiğimiz hafta Antep karşısında uzatma dakikalarında attığı golle adeta hayat bulan sarı-lacivertliler, İzmir deplasmanında Bucaspor'a konuk oluyor.

Ligde puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe sıkıntılı günler yaşayan rakibi önünde mutlak 3 puan hadefliyor.

Fenerbahçe'de Buca karşısında Dia, Selçuk ve Mamadou Niang forma giyemiyor.Lig TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Beyaz Gazete Canlı Anlatım Servisi ile de dakika dakika takip edebilirsiniz.


Bucaspor  Fenerbahçe maçı Justin Tv izle (Zirvenin kalbi İzmir'de atıyor) LİG TV CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bucaspor  Fenerbahçe maçı Justin Tv izle (Zirvenin kalbi İzmir'de atıyor) CANLI MAÇ ANLATIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Bucaspor  Fenerbahçe maçı Justin Tv izle (Zirvenin kalbi İzmir'de atıyor) FENERBAHÇELİ İSENİZ TIKLAYINIZ

BUCASPOR-FENERBAHÇE

BUCASPOR: Londak, Kamil, Onur, Ediz, Erkan, Ragıp, Leko, Musa Aydın, Jebrin, Sercan, Ali Kuçik
TEKNİK DİREKTÖR: Sait Karafırtınalar

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Emre, Baroni, Caner, Alex, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

STAT: Atatürk
YAYIN: Lig Tv
SAAT: 19:00
HAKEM: Bünyamin Gezer

BUCA’DA ilginç gelişme

Ligde kalma mücadelesi veren Bucaspor’da bugünkü F.Bahçe maçı öncesi ilginç gelişmeler yaşandı. Dün öğlen saatlerinde teknik direktör Sait Karafırtınalar, savunma oyuncuları Ediz ve Koray’ın kadro dışı bırakıldığını açıkladı. F.Bahçe karşılaşması öncesi bu gelişme akıllarda soru işaretleri yarattı. İzmir ekibinden yapılan çelişkili açıklamalar da durumu iyice karıştırdı. İki futbolcunun alacaklarının ödenmediği ve bu nedenle kadrodışı kaldığı iddia edildi. Ardından Koray’ın A.Gücü’nden kiralık geldiği, ekonomik sorunlar yüzünden maç kadrosuna alınmadığı belirtildi. İzmir ekibi ise Koray’ın sakat olduğunu duyurdu. Takımın son antrenmanına mazeretsiz olarak katılmayan Ediz kadro dışı bırakılmasından 1 saat sonra affedildi. Takım içinde F.Bahçeli olduğu bilinen genç futbolcu, teknik direktör Karafırtınalar’a özel aracıyla kaza yaptığını söyledi. Yaşananların ardından Ediz’in bugün forma giyeceği, Koray’ın durumunun belirsiz olduğu öğrenildi.

Aziz Yıldırım, yine Topuk Yaylası'nda

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi Topuk Yaylası'nda yapımı devam eden tesisleri yönetim ve divan kurulu üyelerine tanıttı. Ancak Yıldırım ve beraberindekiler, havanın soğuk ve sisli olması nedeniyle tesis dışındaki gezilerini kısa keserek, bahçede tenekelerin içinde yakılan ateşin başına geçerek bir süre ısındı. Yıldırım, tesisin temmuz ayında faaliyete geçeceğini söyledi

Bucaspor Fenerbahçe maçı Lig Tv canlı izle , Bucaspor Fenerbahçe maçı Justin Tv canlı izle , Bucaspor Fenerbahçe maçı canlı maç izle, Bucaspor Fenerbahçe Lig Tv canlı izle,Bucaspor Fenerbahçe Justin Tv canlı izle , Bucaspor Fenerbahçe canlı maç izle , Bucaspor Fenerbahçe Lig Tv canlı izle , Bucaspor Fenerbahçe Justin Tv canlı izle , Bucaspor Fenerbahçe canlı maç izle , Bucaspor Fenerbahçe Lig Tv canlı izle , Bucaspor Fenerbahçe Justin Tv canlı izle , Bucaspor Fenerbahçe canlı maç izle.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

15' Goool! Abdülkadir'in golü durum 1-0
15' Ceza sahasına doldurulan topu Abdülkadir kafayla indirdi, uzak direkte bomboş pozisyondaki Musa topu ağlara gönderdi ve durum 1-0
17' Gooool! Emre'nin müthiş golü! 1-1