Galatasaray sahasında Kayserispor'u konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 30. hafta mücadelesinde Galatasaray sahasında Kayserispor'u konuk ediyor. Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanacak zorlu mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Spor Toto Süper Ligi’nin 30.haftasında bugün Galatasaray sahasında Kayserispor’u ağırlıyor. Saat 20.002de başlayacak olan Galatasaray - Kayserispor maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Volkan Alabaş.

Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak Galatasaray - Kayserispor maçını beyazgazete.com canlı anlatım servisinden takip edebilirsiniz.

GALATASARAY CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde kötü bir sezon geçiren Galatasaray, son haftalarda mağlubiyet serisi yakalayan Kayserispor’u Türk Telekom Arena’da konuk ediyor.

Türk Telekom Arena’da oynadığı son iki karşılaşmayı kaybeden Bülent Ünder’in öğrencileri, Kayserispor önüne mutlak galibiyet için çıkıyor.

Galatasaray’da sakatlığı süren Yekta Kurtuluş, cezalı Kazım Kazım ve kadro dışı bırakılan Pino bugün Kayserispor’a karşı forma giyemeyecek.

Galatasaray Spor Toto Süper Ligi’nde 29 maçta elde ettiği 36 puanla 13.sırada yer alıyor.

KAYSERİSPOR CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nin ilk yarısında başarılı bir grafik çizen fakat ikinci yarıda üst üste alığı başarısız sonuçlarla zirve yarışından kopan Kayserispor deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray’ı mağlup ederek kötü gidişine son vermek istiyor.

Kayserispor Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmayı da kaybetti.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota, Galatasaray maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşıyor. Kayserispor’da Emir Kujoviç, Önder Turacı, Moritz, Cangele ve Eren bugünkü Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek olan isimler. Serdal Kesimal’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Kayserispor ligde oynadığı 29 karşılaşmada topladığı 43 puanla 7.sırada yer alıyor.

TAKIMLARIN KADROLARI

GALATASARAY
Zapata
Sabri Sarıoğlu
Gökhan Zan
Servet Çetin
Insua
Ayhan Akman
Aydın
Culio
Arda Turan
Stancu
Baros

KAYSERİSPOR
Gökhan
Hasan Ali
Hamza
Abdullah
Selim
Mehmet Eren
Troisi
Ali Bilgin
Santana
Ziani
Amrabat

STAT: Türk Telekom Arena
SAAT: 20.00
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV & beyazgazete.com canlı anlatım servisi


Galatasaray sahasında Kayserispor'u konuk ediyor

MAÇTAN NOTLAR


Galatasaray bugüne kadar Kayserispor ile oynadığı 32 maçın 19'unu kazanırken, bu maçların yalnızca birinde sahadan mağlup ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı üst üste 6 maçtan galibiyet çıkaramayan Galatasaray, geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisaspor'u mağlup ederek kötü gidişata dur dedi.

Kayserispor, ligde 37 senedir Galatasaray'ı mağlup edemiyor.

• Ligin ilk yarısını 4. sırada tamamlayan Kayserispor, ikinci yarı ile birlikte düşüşe geçerken son 6 maçta puan yüzü göremedi.

Kayserispor Galatasaray deplasmanlarından bugüne kadar yalnızca 1 puan çıkarabildi.

• Evinde nispeten başarılı sonuçlar alan Kayserispor'un deplasman karnesi ise çok iyi değil. Sarı kırmızılı ekip, deplasmanda oynadığı 14 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik alırken 7 kez de mağlup oldu.

• Galatasaray, bu sezon kendi evinde oynadığı 14 maçtan 19 puan çıkarmayı başardı