Beşiktaş‘ta 23 Nisan Şenliği

Beşiktaş Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı‘nda çocukları sevindiren bir organizasyona imza attı.

Revna Demirören başkanlığındaki heyet, Çocuk Esirgeme Kurumu ve çeşitli yardım kuruluşlarından gelen misafirlerini Kemer Golf & Country Club‘da ağırladı.

Beşiktaş formaları ve bayraklar hediye edilen çocuklar oyun parklarında unutamayacakları anlar yaşadılar. Çocuklar için her türlü etkinliğin yer aldığı organizasyonda Revna Demirören ve Eren Adalı bütün davetlilerle yakından ilgilendi.

Başkan Yıldırım Demirören ve Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu‘nun da yer aldığı organizasyona sanatçı Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, rol aldığı dizideki Küçük Osman karakteriyle tüm Türkiye‘nin beğenisini toplayan minik oyuncu Emir Berke Zincidi de katıldı.

Organizasyonun ilerleyen saatlerinde Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, futbolcular Nihat Kahveci, Roberto Hilbert, Necip Uysal ve İsmail Köybaşı da 23 Nisan Şenliği‘ne katılarak davetli çocuklarla beraber vakit geçirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA