Dünya Çocukları Tatamide Buluşuyor

Karate Federasyonu‘nun bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Dünya Çocukları Karate Turnuvası‘ 22-24 Nisan tarihleri arasında 2000 çocuğun katılımıyla Ahmet Cömert Spor Salonu‘nda yapılacak.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ‘Dünya Çocukları Karate Turnuvası‘ bu yıl İstanbul‘da rekor bir katılımla düzenlenecek. Dört ülkenin yanı sıra, Türkiye‘nin dört bir yanından 7-14 yaş arasındaki minik karatecilerin katılacağı turnuva 22-24 Nisan tarihleri arasında Bakırköy‘deki Ahmet Cömert Spor Salonu‘nda yapılacak. 2000‘i aşkın çocuk ilk gün kata, son iki gün ise kumitede hünerlerini sergileyecekler.

EN ANLAMLI TURNUVA

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan da ‘Dünya Çocukları Karate Turnuvası‘nı yılın en önemli organizasyonlarından biri olarak gördüklerini söyledi. Uluslararası düzeyde böyle bir turnuva düzenledikleri için mutlu olduklarını belirten Delihasan "Hem sosyal hem de sportif anlamda karatenin geleceği için çok önemli bir organizasyon. Böyle bir turnuvaya iki binin üzerinde katılım olması da Türk karatesi adına bizi mutlu ediyor. Tüm sporseverleri hafta sonu Ahmet Cömert Spor Salonu‘na davet

ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA