Tolunay Kafkas: Turu Gaziantepspor hak etmişti

Gaziantepspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, maç sonrasında yaptığı değerlendirmede, iki maçı birden yorumladıklarında iki maçta da turu hak edenin Gaziantepspor olduğunu düşündüğünü, çünkü ilk yarıda rahat pozisyonlar yakaladıklarını, oyun ve anlayış olarak Beşiktaş'tan daha iyi olduklarını belirtti.

Gaziantepspor‘da teknik direktör Tolunay Kafkas, maç sonrasında yaptığı değerlendirmede, iki maçı birden yorumladıklarında iki maçta da turu hak edenin Gaziantepspor olduğunu düşündüğünü, çünkü ilk yarıda rahat pozisyonlar yakaladıklarını, oyun ve anlayış olarak Beşiktaş‘tan daha iyi olduklarını belirtti.

Kafkas, ‘‘Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadılar. Fakat futbol böyle. Talihsizliğimiz bu maçta da devam etti. Sonuçta Beşiktaş finale kaldı, onları tebrik ediyorum. Yalçın‘ın bir pozisyonu vardı. Maçtan sonra biz herhangi bir şey söylemiyoruz. Herkesin aleyhine ve lehine kararlar çıkabiliyor‘‘ dedi.

Fenerbahçe maçından sonra bu maçı ayrı bir platformda değerlendirmek gerektiğini ifade eden Kafkas, ‘‘Sezon başından beri kupayı getirmek için çok çabaladık. Hak etmediğimiz şekilde elendik. Skorun tersi olması gerekirken 3-0 mağlup olmuştuk. Fazla söylenecek bir şey yok‘‘ diye konuştu.

Gaziantepsporlu futbolcu Serdar Kurtuluş da, İstanbul’da oynanan maçta 1-2 gol bulmaları halinde turu atlayan tarafın kendilerinin olabileceğini ifade ederek, "Bugün maça 3-0 yenik başladık. Gerçi golü ilk dakikalarda bulduk. Girdiğimiz gol pozisyonları da vardı. İkinci golü bulsaydık çok daha farklı olabilirdi. Kupayı Gaziantep’e getirmek istiyorduk. Çünkü yıllardır Gaziantepspor buralara gelmemişti. Artık önümüzdeki seneye bakacağız." şeklinde konuştu.

Takımının iki golünü de kaydeden günün başarılı ismi Olcan da, şunları söyledi:

"İlk dakikalarda golü bulup daha sonraki dakikalarda daha avantajlı duruma geçmek istiyorduk. Bunu da başardık. İlk dakikalarda golü bulduk. Fakat ondan sonra bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Kazanmak için her şeyi yaptık ama olmadı. Artık ligi ilk dört içerisinde bitirip, Gaziantepspor’u Avrupa kupalarına taşımak istiyoruz."

Tolunay Kafkas: Turu Gaziantepspor hak etmişti

Kaynak: AA