Galatasaray‘da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig‘de, 4 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig‘in 27. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, İstanbul‘daki hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Bülent Ünder yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri‘nde sabah saatlerinde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda 5‘e 2 top kapma oyunu sonrasında taktik çalışma yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı.

Antrenmana izinli olan Kazım Kazım ve Milan Baros katılmadı. Sabri Sarıoğlu kondisyoner eşliğinde, Çağlar Birinci ise fizyoterapist eşliğinde koşu ve saha çalışmaları yaptı.

Galatasaray, öğleden sonra 15.30‘da 1481 Incentive Organisation‘un düzenlediği THY‘nin özel seferiyle Antalya‘ya gidecek.

MAÇ KADROSU BELLİ OLDU

Bu arada, Spor Toto Süper Lig‘in 27. haftasında 4 Nisan Pazartesi günü Mardan Stadı‘nda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray‘ın bugün Antalya‘ya gidecek olan futbolcu kadrosu da belli oldu. Sarı-kırmızılıların Antalya kafilesinde sakat olan Sabri ve Çağlar Birinci ile cezalı Baros, Kazım, Culio ve Gökhan Zan yer almadı.

Galatasaray‘ın Antalya kafilesinde 20 oyuncu bulunuyor.

Kaleciler: Robinson Zapata, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan

Savunma: Servet Çetin, Lucas Neill, Emiliano Insua, Hakan Balta, Serkan Kurtuluş

Orta saha: Arda Turan, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Lorik Cana, Juan Pablo Pino, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak,

Forvet: Bogdan Sorin Stancu, Anıl Dilaver, Harry Kewell

Kaynak: İHA