Fenerbahçe‘ye Beyazıt Öztürk Morali

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından futbol takımı teknik heyeti ve futbolcular için organize edilen yemeğin sürpriz konuğu ünlü şovmen Beyazıt Öztürk oldu.

Kandilli Borsa Restorant‘ta gerçekleştirilen organizasyona; Yöneticilerden Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım ile Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman ve yardımcıları, Profesyonel Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve futbolcular katıldı.

"BU KULÜBÜN TÜM BİRİMLERİ ŞAMPİYONLUĞU FAZLASI İLE HAK EDİYOR"

Oldukça keyifli bir ortamda gerçekleştirilen yemekte bir konuşma yapan Beyazıt Öztürk, takım içindeki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, Fenerbahçe Spor Kulübü‘nün tüm birimlerinin şampiyonluğu fazlası ile hak ettiğini söyledi.

Fenerbahçe‘nin iyi futbol oynadığının altını çizen Beyaz, "Şampiyonluğu çok özledik. Bu kulübün tüm birimleri şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor. Kimseye nasip olmayacak bir Başkanımız, yıllar sonra kendi içimizden çıkardığımız bir Aykut hocamız var. Hayatımda gördüğüm en iyi Fenerbahçe‘den birisini izliyorum. Futbolcular arasındaki uyum ve arkadaşlık harika. Bu dışarıya da yansıyor. Çok güzel futbol oynuyoruz. Umarım bu güzel tablo şampiyonlukla sonuçlanır. Taraftarımızı ve Camiamızı çok mutlu

edeceğinize inanıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum‘‘ diye konuştu.

Konuşmanın ardından Asbaşkanlardan Murat Özaydınlı tarafından Beyazıt Öztürk‘e teşekkür plaketi verilirken, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman ise ünlü şovmene arkasında Beyaz yazan ve tüm futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti.

Öte yandan yemeğin sonrasında Beyazıt Öztürk‘ün çektiği çekilişte kaleci Serkan Kırıntılı‘ya saat çıktı.

Kaynak: İHA