Fenerbahçe‘ye ‘Beyaz‘ Moral

Fenerbahçe Kulübü yöneticileri ile teknik heyet ve futbolcular, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk‘le (Beyaz) yemekte bir araya geldi.

Fenerbahçe Kulübü yöneticileri ile teknik heyet ve futbolcular, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk‘le (Beyaz) yemekte bir araya geldi.

Kandilli Borsa Restoran’ta gerçekleştirilen organizasyona; yöneticiler Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu, Ali Yıldırım ile teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcıları, Profesyonel Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve futbocular katıldı.

’’BU KULÜBÜN TÜM BİRİMLERİ ŞAMPİYONLUĞU FAZLASI İLE HAKEDİYOR ’’

Yemekte bir konuşma yapan Beyazıt Öztürk, takım içindeki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tüm birimlerinin şampiyonluğu fazlası ile hak ettiğini söyledi.

Fenerbahçe’nin iyi futbol oynadığının altını çizen Beyaz, ’’Şampiyonluğu çok özledik. Bu kulübün tüm birimleri şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor. Kimseye nasip olmayacak bir Başkanımız, yıllar sonra kendi içimizden çıkardığımız bir Aykut hocamız var. Hayatımda gördüğüm en iyi Fenerbahçe’den birisini izliyorum. Futbolcular arasındaki uyum ve arkadaşlık harika. Bu dışarıya da yansıyor. Çok güzel futbol oynuyoruz. Umarım bu güzel tablo şampiyonlukla sonuçlanır. Taraftarımızı ve Camiamızı çok mutlu edeceğinize inanıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

Konuşmanın ardından asbaşkanlardan Murat Özaydınlı tarafından Beyazıt Öztürk’e teşekkür plaketi verilirken, teknik direktör Aykut Kocaman ise ünlü şovmene arkasında Beyaz yazan ve tüm futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti.

Öte yandan yemeğin sonrasında Beyazıt Öztürk’ün çektiği çekilişte kalecilerden Serkan Kırıntılı’ya saat çıktı.