Diyarbakırspor, Galibiyet İçin Oynayacak

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor‘da Teknik Direktör Kemal Zeydan, Pazartesi günü sahalarında oynayacakları Giresunspor maçında ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak istediklerini söyledi.

Bank Asya 1. Lig‘den düşmesi kesinleşen Diyarbakırspor, Pazartesi günü kendi sahasında oynayacakları Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Kemal Zeydan, nezaretindeki idman koşu ve kültür fizik hareketleriyle başlayıp topla yapılan 5-2, istasyon ile duran toplarla ceza atışları kullanmakla sona erdi.

Teknik Direktör Zemal Zeydan yaptığı açıklamada, "Rakibimiz Giresunspor maalesef bizi çantada keklik görüyor. Maça galibiyetle kapatacaklarını ileri sürüyorlar. Onlarda haklıdırlar, takımımızın durumunu biliyorlar. Ama yinede futbolda hiç bir maçın sonucu önceden kestirilemez. Neyin ne olacağı maçın oynanacağı statta belli olur. Elimizde genç deneyimsiz bir kadro var. Eğer bu gençlerin arasına serpiştireceğimiz deneyimli futbolcular olsaydı birçok rakibi buradan puansız gönderirdik. Biz Diyarbakırspor

olarak sahada tüm gücümüzü sarf edip bu maçımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA